Novice

Nazaj na novice

Samsungovi tiskalniki prejeli nagrado za serijo leta in pet nagrad za izjemne dosežke družbe Buyers Laboratory

Nagrade so priznanje za vrhunsko kakovost in naravi prijazno tehnologijo Samsungovih naprav

Samsungovi tiskalniki prejeli nagrado za serijo leta in pet nagrad za izjemne dosežke družbe Buyers Laboratory

Nagrade so priznanje za vrhunsko kakovost in naravi prijazno tehnologijo Samsungovih naprav

Seul, Ljubljana, 6. februar 2015 – Samsung Electronics je danes oznanil, da je na zimskih nagradah družbe Buyers Laboratory (BLI) 2015 že drugo leto zapored prejel nagrado za najboljšo serijo tiskalnikov leta, ob tem pa še pet nagrad za izjemne dosežke.

"Samsung neprestano dela na rešitvah, ki ne samo povečajo produktivnost in učinkovitost, temveč strankam tudi prihranijo nekaj denarja," je povedal David S. W. Song, višji podpredsednik strateškega trženja in prodaje v sektorju Printing Solutions pri družbi Samsung Electronics. "Navdušeni in ponosni smo, da je družba BLI priznala naš trud pri ustvarjanju inovativnih izdelkov, ki bodo presegli pričakovanja naših zasebnih in poslovnih kupcev."

Samsung dobil priznanje za zmogljivost in učinkovitost svojih izdelkov

Samsung Electronics je že drugo leto zapored postal prejemnik prestižne nagrade za serijo enobarvnih navadnih in večfunkcijskih tiskalnikov. Komisijo so prepričali njihova vrhunska zmogljivost, energetska učinkovitost, prijaznost okolju in preprosta uporaba.

Tiskalnik ProXpress C2620DW s povezavo NFC je v kategoriji malih do srednje velikih delovnih skupin prejel nagrado za "izjemen barvni A4-tiskalnik", model 2670FW pa je to lovoriko prejel v kategoriji večfunkcijskih tiskalnikov. MultiXpress M5370LX je prejel naziv "izjemen enobarvni večfunkcijski A4-tiskalnik za velike delovne skupine".

BLI so prepričali vmesnik z zaslonom na dotik, izjemna storilnost in nizki stroški obratovanja. "Samsungov MX5370 je eden prvih večfunkcijskih tiskalnikov na tržišču, ki v kontrolni plošči uporablja tehnologijo tabličnih računalnikov, zato je naprava neverjetno prilagodljiva," je povedala Marlene Orr, višja analitičarka pri BLI za področje navadnih in večfunkcijskih A4-tiskalnikov. "Če k temu dodamo še vrhunsko zmogljivost in stroškovno varčnost za srednje do večje uporabnike, je ta tiskalnik pravi zmagovalec."

Poslovnim uporabnikom namenjeni MultiXpress X4300 je prejel nagrado za "izjemen večfunkcijski barvni A3-tiskalnik s hitrostjo tiskanja 21 do 30 strani na minuto". "Samsungov MultiXpress X4300LX se na testu 120.000 natisnjenih strani ni izkazal samo za izjemno zanesljivega, temveč je njegova kakovost barvnega tiska prekosila večino tekmecev," je pojasnil George Mikolay, višji urednik pri BLI za A3-fotokopirne stroje in večfunkcijske tiskalnike. "Za tista okolja, ki potrebujejo predvsem enobarvno tiskanje in kopiranje, bo dobra novica, da je naprava dosegla visoke ocene v vseh kategorijah ocenjevanja."

Vodilni na področju energetske učinkovitosti

Samsungov laserski enobarvni tiskalnik Xpress M2885FW je bil imenovan za "izjemen dosežek na področju energetske učinkovitosti", kar je priznanje Samsungovi predanosti razvoju inovativnih izdelkov, ki so zmogljivi, vendar obenem stroškovno učinkoviti. Ta model uporabnikom privarčuje veliko energije in denarja s pomočjo številnih varčevalnih funkcij. "Le redki izdelki, ki jih testiramo pri BLI, dosežejo letno porabo energije, ki znaša samo 48 % običajne porabe," je povedala Lisa Reider, višja urednica pri BLI. "Samsung je uspešen proizvajalec energetsko učinkovitih naprav, saj je v preteklih sezonah po naših testih prejel kar pet nagrad BLI za energetsko učinkovitost. Xpress M2885FW je še en izjemen primer Samsungove okoljevarstvene strategije."

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Barbara Žejn, +386 1 434 26 65, barbara.zejn@grayling.com.

O družbi Buyers Laboratory

Buyers Laboratory LLC (BLI) je največji neodvisni ponudnik analitičnih informacij in storitev v panogi digitalnih naprav za slikovno obdelavo na svetu. Kupci se že več kot 50 let zanašajo na BLI, da jim z ocenami prednosti in slabosti izdelkov pomaga pri nakupu primerne naprave, poslovni uporabniki pa uporabljajo izsledke BLI-ja za izboljšanje svojih naprav ali pomoč pri promociji in prodaji le-teh. S pomočjo spletnih storitev bliQ in Solutions Center 40.000 strokovnjakov z vsega sveta objavlja podrobne primerjave naprav in programske opreme za več kot 15.000 izdelkov. BLI-jevi laboratoriji iz ZDA in Združenega kraljestva vsak mesec na portalu objavijo rezultate svojih testov izdelkov. Storitve so dostopne tudi po mobilnem telefonu, vključujejo pa rezultate testiranj, galerije fotografij, težko dostopno gradivo proizvajalcev in dragocena orodja za konfiguracijo naprav ter izračun stroškov in porabe elektrike. Za več informacij obiščite www.buyerslab.com.

Reference

BLI Award List

Category

Award

Product

Line of the Year

Monochrome Printer/MFP Line of the Year

 

A3 MFP Devices

Outstanding 21 to 30 ppm A3 Color MFP

Samsung MultiXpress X4300

A4 Printers

Outstanding A4 Monochrome MFP for Large Workgroups

Samsung MultiXpress M5370LX

An outstanding A4 Color Printer for Small to Mid-Size Workgroups

Samsung ProXpress C2620DW

An outstanding A4 Color MFP for Small to Mid-Size Workgroups

Samsung ProXpress C2670FW

Energy Efficiency

Outstanding Achievement in Energy Efficiency

Samsung Xpress M2885FW

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!