Novice

Nazaj na novice

Foto: Polnočne premiere napolnile dvorane po vsej Sloveniji

Dolgo in težko pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati, je le minuto čez polnoč napolnila dvorane šestih Cineplexxov po vsej Sloveniji.

Dolgo in težko pričakovana filmska upodobitev erotične knjižne uspešnice Petdeset odtenkov sive, ki je postala svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati, je le minuto čez polnoč napolnila dvorane šestih Cineplexxov po vsej Sloveniji.Knjižna trilogija, prevedena v 51 jezikov in prodana v več kot milijon izvodih se uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov, medtem ko so turbulentno nastajanje filma spremljali številni škandali, težave in polemike.Popoln film za zmenkeIzjemno zanimanje za težko pričakovani film so potrdile polne dvorane na polnočnih premierah, ko so si zgodbo oAnastasii SteeleinChristianu Greyuogledali tisti najbolj zagreti oboževalci, a tudi prihajajoče valentinovo prinaša odlično priložnost za ogled filma, ki bo zagotovo poskrbel za bolj pester večer, kot ste ga vajeni sicer.V svojem koledarju si tako označite datum 14. februar, ko vas bodo v Cineplexxih po vseh Sloveniji na projekciji filma ob 20. uri čakale prav posebne nagrade zanjo in zanj.Žreb bo določil nagrajenca, ki se bo razveselil darilnega bona Lisce v vrednosti 30 evrov in dva nagrajenca, ki bosta odslej dišala z izjemnim parfumom Calvin Klein Reveal. Vsi obiskovalci pa se bodo še pred projekcijo filma brezplačno osvežili z energijsko pijačo Sexes.

Fotografije s polnočne premiere v Cineplexxu Maribor si lahko prenesete na povezavi:https://www.dropbox.com/sh/6xz72o42tbtoqxd/AADSHy_EDluAfbluUETdw-ama?dl=0Ali neposredno preko Mediaspeeda:http://mediaspeed.net/skupine/prikazi/11453-petdeset-odtenkov-sive-polnocna-premiera-cineplexx

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!