Novice

Nazaj na novice

Družba Samsung Electronics je na ISE 2015 navdušil z novostmi v zaslonski tehnologiji

Družba Samsung Electronics je na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2015 predstavila najnovejše rešitve in tehnologije za poslovno označevanje.

Družba Samsung Electronics je na ISE 2015 navdušil z novostmi v zaslonski tehnologiji

· Samsung je predstavil inovativne digitalne pametne table in zaslonske rešitve, še izdatno optimizirane za uporabo v prodajni industriji, korporacijah in gostoljubju

· Samsungova ponudba poslovnih zaslonov za trženje temelji na treh novih tehnologijah, ki so s podporo optimiziranih digitalnih označevalnih platform na vodilnem mestu v industriji, to so pametne table za zunanje označevanje, LED pametni zasloni in video zid

Amsterdam / Ljubljana, 13. februar 2015 – Družba Samsung Electronics je na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2015 predstavila najnovejše rešitve in tehnologije za poslovno označevanje.

Samsung je predstavil navdihujoče in vodilne rešitve, optimizirane za uporabo v raznolikih okoljih in trgih, kamor prištevamo prodajna, pisarniška in hotelska okolja. Samsung, vodilna družba z elektronsko tehnologijo na svetu, sledi temi “Z inovacijo do naslednje ravni’’, v okviru katere predstavlja vizijo prihodnosti z inovativnimi produkti, kot so zunanje označevalne table, video zidovi in LED table za še večjo stimulacijo podjetij in njihovih strank.

Kot je dejal Seoggi Kim, starejši podpredsednik oddelka za podjetniške posle, je “Samsung v pravem položaju za nadaljevanje uspehov leta 2014 na področju digitalnih zaslonov in tabel, na katerem ponuja najnaprednejše rešitve in tako našim uporabnikom predstavlja nove možnosti”. Kim je še dodal: “Na letošnjem sejmu ISE uresničujemo našo vizijo prihodnosti. Naše zaslonske rešitve – od zunanjih tabel in video zidov do LED in ukrivljenih zaslonov – so še pametnejše, še bolje prilagojene in diferencirane tako, da ponujajo še več novih možnosti in spodbujajo rast naših uporabnikov v prodaji ter na javnih in korporativnih trgih ter v hotelirstvu.”

Samsungova predstavitev na ISE 2015 je temeljila na vizionarskih, integriranih in privlačnih celostnih zaslonskih rešitvah. Serija delno zunanjih in zunanjih označevalnih tabel (OMD in ODH serije SMART tabel) je oblikovana tako, da lastnikom podjetij omogoča preprosto oblikovanje sporočil, ki izstopajo v vseh pogojih, kar je po zaslugi izvrstno vidnih in energetsko učinkovitih LED BLU zaslonov. Poleg tega Samsung predstavlja nov in inovativen ‘’Video Wall Factory Calibration’’ in tehnologijo Color Expert za še bolj izstopajoč video zid po zaslugi naprednih tovarniških nastavitev, zmogljive strojne opreme ter izjemnega orodja za uporabniške nastavitve, ki skupaj zagotavljajo impresivno kvaliteto slike ter neskončne možnosti sporočanja z veliko Samsung SMART digitalno tablo. Ob vseh inovativnih tehnologijah je razstavljen tudi Samsungov 1.1 mm pikselni LED znak, ki se ponaša z 133 inči konstantne Wide Quad High (WQHD) resolucije, kar je 1,5-krat toliko pikslov kot pri Full HD resoluciji. Ta zagotavlja resnično impresivno in privlačno izkušnjo gledanja. Nove LED table bodo na voljo v različnih velikostih in resolucijah, s čimer bo zadoščeno različnim potrebam uporabnikov v prodajnih, korporativnih in transportnih okoljih ter na področju predvajanja vsebin.

Samsung se podaja na pot navdihovanja novih možnosti in s tem dokazovanja, kako s svojimi ključnimi produkti in naprednimi tehnologijami dviguje raven inovativnosti.

Samsungovo prisotnost na ISE je zaznamovalo še marsikaj drugega:

· Obiskovalci so lahko preizkusili prilagodljive in raznolike rešitve za SMART digitalne table z vgrajenimi medijskimi predvajalniki, ki zagotavljajo učinkovit in impresiven prenos sporočil, ponašajo pa se tudi z lažjim posodabljanjem in nadzorovanjem.

· T.i. drive - through in QSR okolje z omogočeno majhno signalizacijo DB10E-T in DB10E-PoE, pol zunanjo signalizacijo in ostalimi Samsung SMART zasloni, ki preko MagicInfo S in HDBase-T tehnologije vsebino pokažejo v resničnem času.

· V prostoru, ki je oblikovan kot hotelska soba, je občinstvo lahko izkusilo Samsungovo inovativno rešitev za nadzorovanje vsebin v sobi in novo rešitev LYNK™ Hospitality Management Solution (HMS) za uporabo na zaslonih v UHD resoluciji. S pomočjo vgrajenega 4-stopenjskega UHD procesa za zvišanje ločljivosti Samsungovi UHD televizorji zagotavljajo jasno, izredno podrobno in optimalno kvaliteto slike predvajane FHD vsebine.

· Na sejmu je bila postavljena tudi napredna konferenčna soba z Magic IWB S2 in Magic IWB I2, ki sta Samsungovi interaktivni celoviti rešitvami za prezentacije, ter SMART pametne table, ki predstavljajo izjemne in brezhibne zmožnosti za sodelovanje in prezentacije.

· Vzpostavljeno je bilo učinkovito delovno okolje, v katerem uporabniki lahko uživajo v multimedijskih ali produkcijskih vsebinah na ukrivljenih monitorjih SE790C in SE650C ali UE850 in SD850 monitorjih z še bolj jasno sliko. Obiskovalcem lahko izkusijo tudi delo s Samsungovimi ergonomičnimi in okolju prijaznimi monitorji SE650 in SE670, optimizirani z rešitvami, ki jih ponuja Samsungova vse-v-enem tehnološka in varnostna poslovna rešitev TC241, ali pa sedejo za nove bele NC241 monitorje v oblaku.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah.

Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Samsung na ISE 2015

Družba Samsung Electronics sodeluje na sejmu Integrated Systems Europe (ISE) 2015, ki je največji mednarodni B2B predstavitveni sejem v Evropi. ISE 2015, ki se je začel 10. februarja 2015, je tridnevni dogodek, ki se odvija v Amsterdamu na Nizozemskem. Je najbolj popularen sejem na področju B2B produktov in privabi več kot 45 tisoč gostov iz celega sveta.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia,

Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Barbara Žejn, +386 1 434 26 65, barbara.zejn@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!