Novice

Nazaj na novice

Nov pogled na boljšo produktivnost z najnovejšimi monitorji Philips 221B8 in 243S5

MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje novi 21,5-palčni Full-HD monitor Philips, opremljen z širokim naborom funkcij. Vključno z vrsto naprednih tehnologij in možnosti, novi Philips 221B8 zagotavlja živahne barve in jasne podrobnosti, ki pomagajo povečati produktivnost uporabnika skozi celoten delovni dan. Ko je potreba po večjem vidnem področju, pa je prava izbira monitor Philips 243S5, ki združuje učinkovit 23,6-palčni Full-HD zaslon z okolju prijaznimi funkcijami.

Nov pogled na boljšo produktivnost z najnovejšimi monitorji Philips 221B8 in 243S5

Odlične funkcije za zahtevne uporabnike: novi 21,5-palčni monitor zagotavlja nemoteno in prijetno delo v najboljšem položaju Eko-prijazna produktivnost za vaše poslovanje: 23,6-palčni monitor je kot nalašč za združevanje učinkovitosti in udobja

Ljubljana, 11. maj 2018 – MMD, vodilno tehnološko podjetje in licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, napoveduje novi 21,5-palčni Full-HD monitor Philips, opremljen z širokim naborom funkcij. Vključno z vrsto naprednih tehnologij in možnosti, novi Philips 221B8 zagotavlja živahne barve in jasne podrobnosti, ki pomagajo povečati produktivnost uporabnika skozi celoten delovni dan. Ko je potreba po večjem vidnem področju, pa je prava izbira monitor Philips 243S5, ki združuje učinkovit 23,6-palčni Full-HD zaslon z okolju prijaznimi funkcijami.

Popolno delovno mesto se začne tukaj

Novi Philips 221B8 Full-HD monitor vključuje nekatere najbolj cenjene in napredne funkcije, ki so ključne za odlično in produktivno delovno okolje. Začenši z ekskluzivno tehnologijo SmartImage, ki stalno analizira na zaslonu prikazano vsebino in zagotavlja optimalno kakovost prikaza. Odvisno od naloge, lahko uporabnik izbira med različnimi načini - delovni, slikovni, filmski, igralni ali drug način, ki ustreza aplikaciji v uporabi. Glede na izbor, tehnologija SmartImage dinamično izboljša kontrast, barvno nasičenost in ostrino slike za najkakovostnejši prikaz. Poleg tega je na voljo posebej zasnovan način za varčevanje z energijo, ki omogoča manjšo porabo energije, hkrati pa zagotavlja pravilen prikaz vsakodnevnih pisarniških aplikacij.

21,5-palčni TFT-LCD panel vključuje tudi Flicker-free W-LED sistem osvetlitve zaslona, ki uravnava svetlost in zmanjša utrujenost oči, medtem ko za bolj naravne in resnične slike tehnologija SmartContrast samodejno prilagaja barve, nadzoruje intenzivnost osvetlitve ozadja ter poveča kontrast za bogatejše in temnejše odtenke v videoposnetkih, igrah, fotografijah in slikah. Za dolgotrajno negovanje oči, pa Philips LoweBlue način zmanjšuje potencialno škodljivo kratkovalovno modro svetlobo, ki jo proizvajajo LED zasloni, s čimer preprečuje morebitno poškodbo vida skozi čas.

Ergonomsko osredotočen 221B8 ne bi bil popoln brez dodatnih ključnih funkcij, kot je način EasyRead, ki omogoča branje kot na papirju, medtem ko fleksibilnost omogoča SmartErgoBase, posebno stojalo monitorja, ki olajša nastavitev višine, zasuka, nagiba in kota vrtenja zaslona, kar omogoča enostavno prilagoditev za potrebe vsakega uporabnika.

Kjer učinkovitost sreča zanesljivost

Prav tako danes najavljeni monitor Philips 243S5 zagotavlja vrhunsko kakovost slike, zahvaljujoč tehnologiji SmartContrast in živahnim barvam TFT-LCD panela, ki ne vsebuje živega srebra. Opremljen z vsem, kar je potrebno za takojšnjo produktivnost, ima 243S5 kompaktno zasnovo, ki omogoča prihranek prostora, medtem ko zagotavlja doživetje gledanja na 23,6-palčnem zaslonu s polno visoko ločljivostjo. Možnost VESA stenske montaže pa je odlična rešitev v vseh okoljih, kjer je težava z namiznim prostorom.

Povezan s svetom okoli nas

Podpora številnim možnostim povezovanja je nujna na katerem koli digitalnem delovnem mestu. Iz tega razloga sta oba nova monitorja opremljena s celotnim naborom digitalnih in analognih opcij, kot so DVI-D, HDMI in VGA konektorji, model 221B8 pa tudi s tehnologijo DisplayPort 1.2, ki omogoča zaporedno verižno povezovanje večih zaslonov. Prisoten je tudi enostavno dosegljiv priključek za slušalke in dva integrirana visokokakovostna stereo zvočnika, ki sta posebej primerna za multimedijske, kolaboracijske in komunikacijske aplikacije.

Bogata paleta funkcij za vse potrebe

Zavedajoč se, da je vsako delovno mesto edinstveno, Philips ponuja celotno paleto profesionalnih monitorjev, zasnovanih na podlagi produktivnosti, ergonomije in skladnosti s potrebami današnjih organizacij vseh velikosti. Novi 221B8 pripada priznani liniji B8, ki nudi okolju prijazne zaslone od 22" TN do 27" IPS panelov, ločljivosti zaslona od Full-HD do Quad-HD z 1,074 milijardami barv, ter USB 3.0 priključke s hitrim polnjenjem. Po drugi strani pa novi Philips 243S5 izpostavlja nekatere značilnosti osvežene linije S5, kjer so na voljo tudi ergonomske možnosti z razširjenimi priključki in nastavitvami vrtenja/nagiba/višine. Obe liniji se ponašata s trajnostno zasnovo za zmanjšanje vplivov na okolje v celotnem življenjskem ciklu izdelka in pomagata podjetjem zmanjšati obratovalne stroške zahvaljujoč skladnosti trenutnim energetskim standardom in funkcijam za varčevanje z energijo.

Philips 243S5 bo na voljo proti koncu tega meseca, Philips 221B8 pa bo na voljo od junija 2018 po priporočeni prodajni ceni od 139€.

Za več informacij o monitorjih Philips obiščite spletno stran: https://www.philips.si/c-m-pc/monitorji

Tehnične značilnosti: Monitor Philips 221B8

Vrsta zaslona LCD

Tip LCD panela: TFT-LCD (TN)

Vrsta osvetlitve

W-LED

Velikost matrike

21.5-palcev / 54.6 cm

Efektivno vidno področje

476.64 (H) x 268.11 (V)

Optimalna ločljivost

1920 x 1080 @ 60 Hz

Vidni kot

170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10

Svetilnost

250 cd/m²

Kontrastno razmerje (tipično):

1000:1

Število prikazanih barv

16.7 milijona barv

Barvni razpon (tipično)

NTSC 72% (CIE1931)

Praktične lastnosti

· Vgrajeni zvočniki: 2 W x 2

· Vklop/Izklop napajanja, Meni, SmartImage, Vhod, Svetilnost, Kensington ključavnica, VESA montaža (100x100 mm)

· Plug & Play združljivost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Povezljivost

· Signalni vhod: VGA (analogno), DVI-Dual Link (digitalno, HDCP), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 – Sinhronizacijski vhod: Ločena sinhronizacija, Sinhronizacija zelene - Avdio (Vhod/Izhod): PC avdio vhod, Izhod za slušalke

Skrb za okolje

· Varovanje okolja in energija: EnergyStar 7.0, EPEAT Gold, TCO edge, RoHS, WEEE, brez živega srebra, brez svinca, ohišje brez PVC/BFR

· Embalažo je moč reciklirati: 100%

· Plastiko je moč reciklirati: 85%

Skladnost in standardi

· Skladnost s predpisi in standardi: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, PSB, EPA, UKRAINIAN, ICES-003, TUV Ergo, TUV/GS, RCM, TUV/ISO9241-307

Ohišje

· Sprednja plošča: Črna

· Zadnji del: Črna

· Noga: Črna

· Zaključni sloj: Tekstura

Tehnične značilnosti: Monitor Philips 243S5

Vrsta zaslona LCD

Tip LCD panela: TFT-LCD

Vrsta osvetlitve

W-LED

Velikost matrike

23.6-palcev / 59.9 cm

Efektivno vidno področje

521.28 (H) x 293.22 (V)

Razmerje slike

16:9

Optimalna ločljivost

1920 x 1080 @ 60 Hz

Odzivni čas (tipično)

1 ms (G-t-G) (SmartResponse)

Vidni kot

170° (H) / 160° (V), @ C/R > 10

Svetilnost

250 cd/m²

Kontrastno razmerje (tipično):

1000:1

Število prikazanih barv

16.7 milijona barv

Praktične lastnosti

· Vgrajeni zvočniki: 2 W x 2

· Vklop/Izklop napajanja, Meni, Vhod, Glasnost, Svetilnost, Kensington ključavnica, VESA montaža (100x100 mm)

· Plug & Play združljivost: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Povezljivost

· Signalni vhod: DVI-D (digitanol, HDCP), VGA (analogno), HDMI 1.4, DisplayPort 1.2

· USB: USB 2.0 x 4

· Sinhronizacijski vhod: Ločena sinhronizacija, Sinhronizacija zelene

· Avdio (Vhod/Izhod): PC avdio vhod, Izhod za slušalke

Skrb za okolje

· Varovanje okolja in energija: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, brez živega srebra, brez svinca

· Embalažo je moč reciklirati: 100%

Skladnost in standardi

· Skladnost s predpisi in standardi: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, TCO certified, cETLus, TUV/ISO9241-307. BSMI, PSB, RCM. UKRAINIAN, WEEE

Ohišje

· Barva: Črna

· Zaključni sloj: Tekstura

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

Xeni Bairaktari

Prins Bernhardplein 200, 6th floor

1097 JB Amsterdam

Tel.: +31 20 5046945

Xeni.Bairaktari@tpv-tech.com

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!