Novice

Nazaj na novice

OTVORITEV NOVIH TRGOVIN TOPSHOP IN TOPMAN

V Emporiumu so na 450m2 odprli prenovljeno trgovino Topshop in njeno moško različico Topman. Ob pravem britanskem brunchu smo si, skupaj z znanimi obrazi, ki obožujejo Topshop in Topman, ogledali najnovejši kolekciji za pomlad/poletje 2015.

Ljubljana, 27. februar 2015. V Emporiumu so na 450m2 odprli prenovljeno trgovino Topshop in njeno moško različico Topman. Ob pravem britanskem brunchu smo si, skupaj z znanimi obrazi, ki obožujejo Topshop in Topman, ogledali najnovejši kolekciji za pomlad/poletje 2015.

Britanski blagovni znamki v svetu mode narekujeta modne smernice tako mladim kot vsem fashionistom. Priljubljeni sta tako pri svetovnih zvezdnikih kot slovenskih estradnikih.

Trendovsko usmerjene linije oblačil, vključujejo tako ulični stil kot glamorozne kose, obutev ter modne dodatke, ter to sezono veliko jeansa in nakita.

Kolekcija Topshop za pomlad poletje 2015 združuje različne trende.

V kolekciji je veliko črt, svežih cvetličnih potiskov, kombinacij različnih barv in preplet različnih materialov.

Kot "Trendsetterja" mode za mlade sodelujeta Topshop in Topman z vzpenjajočimi mladimi modnimi oblikovalci, katere navdušuje umetnost in tako nastanejo najboljši kosi, ki vedno izstopajo od ostalih.

Tudi pri Topmanu so se poigrali z različnimi materiali in strukturami oblačil. Navidez dolgočasne obleke postanejo z različnimi potiski in vzorci prava modna poslastica.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!