Novice

Nazaj na novice

Samsung in IKEA pospešujeta rast izkušnje brezžičnega napajanja

Združitev napredne tehnologije Samsung Galaxy S6 in S6 edge z novo kolekcijo pohištva IKEA, ki omogoča brezžično napajanje, bo potrošnikom omogočila lažje, enostavnejše in bolj povezano življenje

Samsung in IKEA pospešujeta rast izkušnje brezžičnega napajanja

Združitev napredne tehnologije Samsung Galaxy S6 in S6 edge z novo kolekcijo pohištva IKEA, ki omogoča brezžično napajanje, bo potrošnikom omogočila lažje, enostavnejše in bolj povezano življenje

Barcelona, 2. marec 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd. in švedski pohištveni koncern IKEA vstopata v novo dobo povezanosti ter širita zmožnosti napajanja, ki s tehnologijo WPC presegajo fiksna mesta v domovih ali delovnih okoljih. S Samsung Galaxy S6 in S6 edge - ki ju odlikuje tehnologija brezžičnega napajanja – in novo kolekcijo pohištva IKEA, ki omogoča brezžično napajanje, bodo potrošniki lahko uživali v domačem okolju, ki bo popolnoma brez vtikačev.

Potrošniki dandanes zahtevajo preproste in učinkovite metode napajanja, s katerimi življenje postane enostavnejše in priročnejše. IKEA v svoje pohištvo že namešča brezžično tehnologijo napajanja in tako nočne omarice, luči in mize učinkovito spreminja v napajalna mesta. To odlično sovpada z Galaxy S6 in njegovo revolucionarno brezžično tehnologijo, ki je združljiva s katerokoli brezžično napravo na tržišču, vključno z novim IKEA pohištvom. Samsung in IKEA tako potrošnikom prinašata novo izkušnjo udobnejšega domačega okolja.

“Mobilne naprave so postale del naših življenj, zato bo možnost, da združimo enostaven, brezžičen proces napajanja z IKEA pohištvom, ljudem omogočila še več uživanja ob udobnejši in priročnejši uporabi pametnega telefona kot kdaj koli prej," je dejal Jean-Daniel Ayme, namestnik predsednika za telekomunikacijske zadeve v Evropi pri Samsung Electronics. “Samsung stremi k zagotavljanju optimalne mobilne izkušnje za svoje uporabnike, predvsem na področju udobja v domovih ali v delovnem okolju, in dolgoročno smo predani k inovativnim rešitvam na področju napajanja.”

”Preko raziskav in obiskov na domovih smo izvedeli, da ljudje sovražijo zmedo s kabli. Skrbi jih, da ne bodo našli napajalnika in ostali brez energije. Naša nova inovativna rešitev, ki omogoča integracijo brezžičnega napajanja v pohištvo, bo tako omogočila enostavnejše bivanje doma,” je dodala Jeanette Skjelmose, vodja poslovanja za področje luči in brezžično napajanje v družbi IKEA.

O IKEA Group

Naša vizija je ustvarjati boljši jutri in zagotavljamo vrhunsko oblikovano, uporabno in dostopno, visoko kakovostno pohištvo, ki je narejeno z mislijo na družbo in okolje. IKEA Group združuje 319 trgovin v 28 državah. Leta 2014 je IKEA Group zabeležila 716 milijonov obiskov v trgovinah in 1,5 milijarde obiskov na spletni strani ikea.com. Poleg tega je v 21 državah že več kot 46 franšiznih trgovin. Ker imajo nekatere države po dve franšizi, je število držav s trgovinami IKEA v februarju 2015 znašalo 46.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Barbara Žejn, +386 1 434 26 65, barbara.zejn@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!