Novice

Nazaj na novice

Samsung s posebno izdajo Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 in S6 edge širi ponudbo izkušnje mobilne virtualne resničnosti

Družbi Samsung in Oculus z optimizacijo zasebnega zaslona Gear VR omogočata še boljšo in bogatejšo uporabniško izkušnjo virtualne resničnosti ter dopolnjujeta ponudbo VR vsebin

Barcelona, Ljubljana, 2. marec 2015 – Družba Samsung Electronics že sedaj vodilno ponudbo nosljive tehnologije in mobilne virtualne resničnosti dopolnjuje s posebno izdajo naprave Samsung Gear VR Innovator Edition, ki je popolnoma optimizirana in prilagojena za uporabo s paradnima konjema Samsungove nove generacije pametnih telefonov, Samsung Galaxy S6 in Samsung Galaxy S6 edge.

Zasebni zaslon Samsung Gear VR Innovator Edition za Galaxy S6 z nadgrajenimi funkcijami za gledanje in udobnejšo obliko, ki ga poganja tehnologija Oculus, bo navdušil z neprekosljivo, izredno realistično in že kar kinematografsko izkušnjo virtualne resničnosti.

·Neverjetna zabava: inovativna edicija Gear VR, ki je nadgrajena za uporabo z najnaprednejšim Galaxy S6 in S6 edge, se ponaša s 5.1-inčnim Super AMOLED zaslonom, ki omogoča gledanje filmov, TV nadaljevank, VOD storitev in fotografij v izjemno visoki resoluciji. Zaradi visokega števila pikslov in izredno širokega vidnega polja bodo uporabniki lahko še dlje časa uživali v vrhunski izkušnji virtualne resničnosti.

· Večja udobnost: zaradi 15-odstotnega zmanjšanja velikosti je Samsung Gear VR občutno bolj udoben za nošenje. Ergonomično oblikovani paščki prispevajo k boljši razporeditvi teže aparata, sama mehanična ventilacija pa omogoči daljši čas uživanja v VR izkušnji.

·Vrhunska zmogljivost: po zaslugi močnejšega računalnika in izboljšane grafike se bodo uporabniki še lažje potopili v raziskovanje najboljših VR pustolovščin.

· USB kompatibilnost: k daljšemu času uporabe Gear VR prispeva tudi priročno napajanje prek USB vhoda.

· Robusten ekosistem: uporabniki Gear VR bodo lahko raznoliko VR vsebino naložili iz spletne trgovine Oculus Store, kjer je na voljo širok nabor izboljšanih in lokaliziranih VR vsebin izpod rok vrhunskih oblikovalcev. Na voljo so razburljive VR igre in vsebine s 360-stopinjskim zornim kotom, kot je npr. nastop Kurios skupine Cirque du Soleil.

Več informacij o produktu se nahaja na povezavi www.samsungmobilepress.com.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

O podjetju Oculus VR, Inc.

Podjetje Oculus VR (NASDAQ: FB), ki je v lasti Facebooka, revolucionizira uporabniške izkušnje video iger in drugih digitalnih vsebin. Prvi produkt podjetja Oculus VR je bil težko pričakovani Oculus Rift, naglavni prikazovalnik za virtualno resničnost, ki igralcem omogoča "vstop" v igro in ponuja realistično, stereoskopsko 3D izkušnjo z ultra širokim vidnim poljem in izredno nizkim zamikom slike pri premikanju glave. Več informacij se nahaja na povezavi www.oculusvr.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Barbara Žejn, +386 1 434 26 65, barbara.zejn@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!