Novice

Nazaj na novice

Foto: Znane Slovenke dan žena preživele v kinu

Na dan žena je prav vse obiskovalke v Cineplexxih po Sloveniji čakalo prav posebno presenečenje, ki jim je še dodatno polepšalo dan. V tradicionalno romantičnem ambientu kina je namreč prav vsako pričakala vrtnica.

Foto: Znane Slovenke dan žena preživele v kinu Na dan žena je prav vse obiskovalke v Cineplexxih po Sloveniji čakalo prav posebno presenečenje, ki jim je še dodatno polepšalo dan. V tradicionalno romantičnem ambientu kina je namreč prav vsako pričakala vrtnica. Med obiskovalce kina Cineplexx pa so se pomešali tudi znani obrazi. Med njimi je od misli na odlična kulinarična razvajanja na ogled enega izmed filmov pobegnila Ana Žontar Kristanc (Ana Kuha) z možem Kristjanom, nedeljski nabor filmov pa je premamil tudi VIP angela, manekenko Stefanio Bojić, ki je dan žena v kinu preživela v spremstvu fanta Jana Miklavčiča.Skupaj sta si ogledala film, o katerem govori ves svet, Petdeset odtenkov sive, medtem ko je barve komikov zastopal Klemen Bučan. Ta je svojo spremljevalko presenetil s komedijo Žarišče v kateri blestita igralca Will Smith in Margot Robbie.Filmski večer tudi za vzhajajočo zvezdoPoseben večer v Cineplexxu pa si je privoščila tudi vzhajajoča slovenska filmska zvezda, Slavica Mikač, ki smo jo lahko lani videli blesteti v slovenskem mladinskem filmu Vloga za Emo.

Fotografije najdete na Dropbox povezavi: https://www.dropbox.com/sh/q8gl17h9lxag3vw/AADObgb4lLKTCOxJgNCei44ma?dl=0 jih prenesete v paketu preko WeTransferja: http://we.tl/bqTj0VJ3rh ali prenesete z Mediaspeeda: http://www.mediaspeed.net/galerija/dogodki/11544-dan-zena-v-kinematografih-cineplexx Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!