Novice

Nazaj na novice

‘NEW YORKER Athletics’ že drugič na policah trgovin

Športna, funkcionalna in modna: NEW YORKER predstavlja športno kolekcijo za pomlad/poletje ‘NEW YORKER Athletics’.

‘NEW YORKER Athletics’ že drugič na policah trgovin

Športna, funkcionalna in modna: NEW YORKER predstavlja športno kolekcijo za pomlad/poletje ‘NEW YORKER Athletics’.

V letošnjem marcu je mednarodno priljubljena znamka oblačil NEW YORKER na police svojih trgovin že drugič vključila športna oblačila za moške in ženske. Kolekcija s športnimi hlačami, T-majicami, topi, jaknami in športnimi copati je resnično vsestranska. Ne le da je popoln izbor za vsakodnevno vadbo, pač pa je kolekcija, ki je na voljo v 39 državah, primerna tudi za dnevne urbane stajlinge.

Da se športna oblačila in moda ne izpodrivata, je NEW YORKER dokazal že preteklo jesen, ko je uspešno lansiral svojo prvo športno kolekcijo. Kot modno in lifestyle podjetje je NEW YORKER dolžan zadovoljevati visoke modne zahteve: ‘NEW YORKER Athletics’ temelji na vodilnih trendih sezone in izstopa zaradi “kul” napisov in vzorcev v stilu 90-ih let. Poleg klasičnih črnih in trendovskih sivih odtenkov kolekcija temelji na močnih barvah, kot so svetlo modra (odtenek Swimming Pool), živo rožnata (odtenek Sunset Pink) in temno modra (odtenek Deep Ocean). Detajli so v neonsko zeleni barvi (odtenek Lemon) in v kolekcijo vnašajo “Wow!” učinek. Močne barve in detajli skrbijo, da so oblačila v kolekciji tudi modna. V želji, da bi bila na voljo čimvečjemu številu športnih in modnih navdušencev, so oblačila na voljo v petih različnih velikostih od XS do XL. Velikosti športnih copat zaobjemajo številke od 36 do 42 (kontinentalni evropski sistem).

Kampanja za športno kolekcijo je bila v letošnjem januarju v skladu z glavno tematiko ‘The City is our Playground’ posneta na ulicah Berlina, kjer oblačila med izvajanjem različnih vadb predstavljata ženski in moški model. Močan kontrast med urbanim okoljem in svetlimi, sproščenimi oblačili ne le do popolnosti predstavlja kolekcijo, pač pa tudi ustvarja izredno ekspresivne fotografije.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!