Novice

Nazaj na novice

Nova generacija monitorjev ThinkVision T z izjemno sliko

Družba Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, je danes predstavila novo generacijo računalniških monitorjev iz družine T.

Nova generacija monitorjev ThinkVision T z izjemno sliko

Ljubljana, 16. marec 2015 – Družba Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, je danes predstavila novo generacijo računalniških monitorjev iz družine T. Ti so še tanjši, bolj ergonomični, varčnejši in okolju prijaznejši, seveda pa uporabniku postrežejo z izjemno ostro in barvno bogato sliko.

Monitorji Lenovo ThinkVision T so zelo primerni tudi za večmonitorske postavitve, saj imajo vse robove zaslona enako debele, nova rešitev ThinkCentre Tiny Clamp Bracket pa omogoča, da na hrbtni strani gostijo tudi tanek računalnik.

Prilagodljivi in zmogljivi

Monitorji ThinkVision so idealni partnerji vseh Lenovo računalnikov, saj uporabnikom pomagajo povečati produktivnost. Odlikujeta jih izjemna kakovost izdelave ter ergonomija, saj uporabnik lahko izdatno nastavlja višino monitorja, zasuk ter nagib v več smeri. Večina monitorjev iz družine ThinkVision T je opremljena z vrhunskimi matrikami IPS, ki nudijo 178-stopinjski vidni kot. Mednje sodijo modeli T2424p, T2324p, T2224p, T2454p ter T2224z VOIP. Ti so opremljeni še z več vmesniki USB 3.0 ter priključkoma HDMI 1.4 in DisplayPort 1.2. Monitorji prikazujejo izjemno natančne barve ob zelo kontrastni sliki. Model T2224z se lahko pohvali še z najboljšo konferenčno izkušnjo v svojem razredu, saj ima vgrajeno kamero polne visoke ločljivosti, digitalen mikrofon ter namenske gume za krmiljenje kamere in nastavitve glasnosti.

Prenovljena sta tudi 22-palčna modela T2254p in T2254, ki nudita sliko v razmerju stranic 16 : 10 in ločljivosti 1680 x 1050 pik. Uporabljata matriko TN z vsega 5ms odzivnim časom ter kontrastnim razmerjem 1000 : 1.

“Novi monitorji iz družine ThinkVision T stavijo na preprosto odlično uporabniško izkušnjo. Inovativne možnosti njihovih konfiguracij omogočajo najrazličnejše postavitve ter uresničitev različnih kreativnih idej. Profesionalcem so na voljo modeli, ki jih odlikuje izjemna natančnost prikazanih barv, prav vsi uporabniki pa bodo deležni prenovljenega dizajna ter vrhunske kakovosti izdelave,” je povedal vodja oddelka Lenovo Visuals Darren Chia.

Kombinacija zaslona in računalnika

Funkcionalnost novih monitorjev pride do izraza na delovnem mestu, ki nima prav veliko prostora. Z rešitvijo ThinkCentre Tiny Clamp lahko na hrbtišče monitorjev uporabniki enostavno namestijo namizne računalnike ThinkCentre Tiny in to brez uporabe orodij ter tako zmanjšajo količino kablov na mizi.

Nova generacija monitorjev Lenovo ThinkVision bo v Sloveniji naprodaj konec aprila.

www.lenovo.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!