Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

PREMIERA DOKUMENTARNEGA FILMA „JANE FONDA V PETIH DEJANJIH“ OD DANES NA HBO GO-JU

HBO PREMIERA: 4. OKTOBRA OB 21.45 h

SPOROČILO ZA MEDIJE

PREMIERA DOKUMENTARNEGA FILMA „JANE FONDA V PETIH DEJANJIH“

OD DANES NA HBO GO-JU

HBO PREMIERA: 4. OKTOBRA OB 21.45 h

V REŽIJI SUSAN LACY

Ljubljana, 25. septembra 2018

Dokumentarec „Jane Fonda v petih dejanjih“ (Jane Fonda in five acts) je režirala večkrat nagrajena Susan Lacy. Gre za intimen pogled na Fondino edinstveno pot. Premiera na HBO GO-ju je danes, na HBO kanalu pa bo dokumentarec premierno predvajan 4. oktobra ob 21.45 h.

Dekle iz soseščine, seksualni simbol, aktivistka in mednarodna mojstrica televizijske aerobike: z oskarjem nagrajena Jane Fonda je imela življenje, ki so ga zaznamovali kontroverznosti, tragedije in preobrazba – vse to na očeh javnosti.

Dokumentarec je osnovan na 21 urah posnetih intervjujev z zvezdnico, ki pred kamero iskreno govori o svojem življenju, dosežkih in napakah. Prva štiri dejanja življenja Jane Fonda so poimenovana po štirih moških, ki so z njo delili življenje in močno vplivali na njene osebne in poklicne ambicije. Peto dejanje je imenovano po njej, ko se naposled sooči s svojimi strahovi, se vnovič zbliža z družino ter nadaljuje izjemno kariero igralke in aktivistke, vse to pod svojimi pogoji in na svoj način.

O njej pripovedujejo Robert Redford, Lily Tomlin, producentka Paula Weinstein ter njena nekdanja moža Tom Hayden in Ted Turner, med drugimi.

Danes, ko je še vedno kreativno in politično aktivna, Jane Fonda dokazuje, da v življenju polnem odločnosti, poštenosti in trdega dela ni omejitev.

Dokumentarec „Jane Fonda v petih dejanjih“ je režirala in producirala priznana režiserka Susan Lacy. Producentki sta še Emma Pildes in Jessica Levin, direktor fotografije pa je Sam Painter, za glasbo pa je poskrbel Paul Cantelon.

FOTOGRAFIJE V VISOKI LOČLJIVOSTI: https://filecloud.hbo.hu/url/vzgcrzozawbs

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

Foto: HBO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!