Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Dobrodošlica študentom

Študentska organizacija Univerze na Primorske (ŠOUP) ob začetku študijskega leta za bruce, pa tudi ostale študente, pripravlja tradicionalno dobrodošlico.

Dobrodošlica študentomŠtudentska organizacija Univerze na Primorske (ŠOUP) ob začetku študijskega leta za bruce, pa tudi ostale študente, pripravlja tradicionalno dobrodošlico.

V letošnjem študijskem letu ŠOUP nadaljuje z uporabo slogana "#imakemysoup", s katerim želi sporočiti, da si študent sam ustvarja svoj način in doživetje študentskega življenja.Na ŠOUP je dobrodošel vsak dijak in študent, ki bi rad kvalitetno izkoristil svoj prosti čas in z njim doprinesel študentskemu ali dijaškemu življenju na Obali, kot tudi pridobil nova znanja, veščine in kompetence.Predsednik ŠOUPa, Jure Ciglar: "Želim si, da bi mladi postali aktivni, kritični in kreativni del naše družbe, saj smo mi tisti, ki bomo skozi čas spremenili Slovenijo in življenje v njej. Študente in dijake zato vabim, da se aktivirajo in z nami sooblikujejo prihodnost."Tako kot vsako leto, so tudi letos zanje pripravili informativno gradivo, ki ga bodo delili študentje višjih letnikov in postregli z informacijami, ki jih študentje potrebujejo ob začetku študija. Predstavitvenih aktivnosti bodo študentje deležni na Študentskem centru Univerze na Primorskem na Čevljarski ulici 27 v Kopru, kjer domuje ŠOUP.Informacije za študente so na voljo tudi na spletni strani www.soup.si, na kateri je najti podrobnosti o samem študiju, pravicah in dolžnostih, ki jih imajo pri študijskem procesu, štipendiranju, bivanju ter vseh ostalih elementih študentske socialne varnosti. Ob tem so predstavljene še številne možnosti za preživljanje prostega časa v univerzitetnem mestu Koper, med njimi tudi številne obštudijske dejavnosti, ki jih skozi vse leto pripravlja ŠOUP.

Eleonora Jenko,predstavnica za odnose z javnostmi ŠOUPGSM: 041 279 783Tel:00386 5 662 62 24e-mail:eleonora@soup.siwww.soup.siIFacebook ŠOUPIInstagram ŠOUP

Foto: Danijel Škerjanc/ŠOUP

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!