Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Nacionalna podelitev inovacij - srebrni zasavski inovatorji!

NACIONALNA PODELITEV PRIZNANJ INOVATORJEM - DAN INOVATIVNOSTI 2018 Čestitke srebrnim zasavskim inovatorjem!

Nacionalna podelitev inovacij - srebrni zasavski inovatorji!27. september 2018NACIONALNA PODELITEV PRIZNANJ INOVATORJEM - DAN INOVATIVNOSTI 2018Čestitke srebrnim zasavskim inovatorjem!

V okviruDneva inovativnostije Gospodarska zbornica Slovenije, 26.9. 2018 na Brdu pri Kranju, že 16. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Letos se je za priznanja na nacionalni ravni potegovalo 42 najboljših inovacij iz vse Slovenije. GZS je nagradila tudi najboljšo inovacijo leta po izboru javnosti – to inovacija podjetja TPV d.o.o. - Integriran zvezni zadrževalnik vrat, delujoč v širokem temperaturnem območju.Podeljeno je bilo10 zlatih, 1 posebno priznanje, 28 srebrnih priznanj ter 3 posebna priznanja za potencialno inovacijo krožnega gospodarstva.Na regionalni ravni je v letu 2018 sodelovalo 197 inovacij in 772 inovatorjev. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.

Območna zbornica Zasavje je nominirala za nacionalni nivotri inovacije:

ETI Elektroelement d.o.o. z inovacijo:Razvoj tehnologije za izdelavo nizkonapetostnih NV talilnih vložkovETI Elektroelement d.o.o. z inovacijo:Zaščitno stikalo na diferenčni tok z nadtokovno zaščito KZS-4m 2p B-tipTevel d.o.o. z inovacijo:Kontroli sistemi GALAXY

Vse tri zasavske inovacije so na nacionalnem nivoju prejelesrebrna priznanja.

Iskrene čestitke inovatorjem Zasavja!

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!