Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

DARJA GAJŠEK

PRAVI DA BO NA POROKI LUŠTNO

DARJA GAJŠEK

PRAVI DA BO NA POROKI LUŠTNO

Mnogi ugibajo, ali bo do poroke sploh prišlo, saj ne gre vse po načrtu, kar razkriva videospot

PESEM IN SPOT LAHKO SNAMETE NA LINKU:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Darja%20Gaj%C5%A1ek

Darja Gajšek, pevka, voditeljica in radijka, predvsem pa mlada mamica in čez nekaj ur tudi nevesta, razkriva, da pred poroko ne gre vse po načrtu. Bo luštno ali ne bo luštno? Preverite v novem spotu Luštno bo, ki si ga lahko ogledate nawww.ekskluzivno.si. V začetku pomladi, ravno na materinski dan, se je v športni dvorani Poljčane, Darja prvič v živo premierno predstavila s svojim samostojnim glasbenim projektom, s katerim je na vseh obiskovalcih pustila pečat. Danes razkriva, da se v besedni zvezi "Luštno bo" skriva mnogo več. Več kot leto dni, se je na njeni roki lesketal zaročni prstan, a je ostal dokaj neopažen. Njen izbranec, o katerem Darja pove; Alen je moje življenje, moja podpora, moj sopotnik, moja ljubezen", jo je romantično zaročil v Rovinju, še preden sta postala starša ljubki Emi. Kako potekajo priprave na najlepši dan Darje in Alena razkriva nedavno posnet videospot za pesem LUŠTNO BO. Med samim snemanjem si je Darja v salonu Poročne pravljice v Celju s pomočjo prijateljic, izbrala poročno obleko in poročna prstana zlatarstva AlešPetekv Celju.

Naslovno skladbo Luštno bo je Darji za poročno darilo podaril producent Bojan Šeruga, ki se je kot avtor in producent podpisal pod vse nove skladbe na njeni zgoščenki. O samem snemanju Darja pove:" V videospotu smo prikazali simpatično pripravo na poroko, ki je res takšna kot bo najina. Sproščena, zabavna, nič kaj živčna ter v veliki meri na mojih plečih. Saj veste, moškim ob delavnem vsakdanu zmanjka misli za priprave na poroko. Ženske pa ta čas izkoristimo, da se s prijateljicami razvajamo in skupaj načrtujemo dan D. Večji del videospota je bil posnet v Celju, del pa na dvorcu Štatenberg, kjer bo potekalo poročno slavje."Poročna prstana, simbol njune iskrene in prave ljubezni, si bosta izmenjala zadnjo soboto v mesecu septembru, 29.9.2018. Luštno bo! Še bolj luštno pa bo po poroki, saj se Darja skupaj z Novimi Fosili in Klapo Skala odpravlja na turnejo po Sloveniji, prvi koncert pa bo že 2. novembra v Hali Tivoli. Sledijo še koncerti v Novem mestu, Mariboru in Velenju. Vstopnice so že v prodaji preko sistemov Eventim.

Darja Gajšek je na voljo za intervjuje po telefonu, mailu ali v živo, zato me o morebitnem gostovanju čim prej obvestite.

Lepo vas pozdravljam in vam želim krasen konec tedna!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Foto: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!