Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

OCTAVIA FAMILY TUDI BREZ POLOGA

Družini prijazni Octavia Family in Octavia Combi Family sta odslej prijazni tudi do družinskega proračuna. Ta odlično opremljen avto, ki mu boste lahko v vseh razmerah popolnoma zaupali svoj največji zaklad, svojo družino, je namreč zdaj na voljo še posebej ugodno.

OCTAVIA FAMILY TUDI BREZ POLOGADružini prijazni Octavia Family in Octavia Combi Family sta odslej prijazni tudi do družinskega proračuna. Ta odlično opremljen avto, ki mu boste lahko v vseh razmerah popolnoma zaupali svoj največji zaklad, svojo družino, je namreč zdajna voljo še posebej ugodno.

Vse do konca leta 2018 sta Octavia Family in Octavia Combi Family na voljo za 1% maloprodajne cene na mesec, in to tudi brez pologa.Izbirate lahko med različicami z ročnim in samodejnim menjalnikom, in sicer 1.0 TSI (85 kW), 1.6 TDI (85 kW) ter 2.0 TDI DSG (110 kW).

Financiranje 1% brez pologa

Pri financiranju 1% stranka plačuje 1 % maloprodajne cene na mesec, in sicer v obdobju 72 ali 84 mesecev. Polog ni potreben, preostanek vrednosti, ki je odvisen od izbranega obdobja, pa plača stranka ob izteku financiranja.

Različne opcije financiranja za Octavio Family in Octavio Combi Family si lahko izračunate naportalu Hudobro.

Foto: Škoda

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!