Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Zabavna premiera muzikala Madagascar v Špas teatru

Pustolovščina polna smeha in dobre glasbe

Zabavna premiera muzikala Madagascar v Špas teatru:

Pustolovščina polna smeha in dobre glasbe

Pripravite kovčke in pozabite na težave ter se skupaj s simpatičnimi junaki novega pustolovskega muzikala Madagascar odpravite v prostrano afriško divjino. Zaplešite skupaj s pisano živalsko druščino v novi dogodivščini, komediji za vse generacije, ki vam bo v hladnih jesenskih dneh pričarala nasmeh na obraz. Zabavni živalski svet nas je zadnjo septembrsko soboto popeljal v afriško divjino. Veseli in nasmejani obrazi obiskovalcev po premierni uprizoritvi v mengeškem Špas teatru so bili lep dokaz, da je predstava navdušila vse generacije gledalcev, ki so se prepustili dogajanju na odru, se dodobra nasmejali simpatičnim likom nove glasbene uspešnice in jih med predstavo večkrat nagradili z vriskajočim aplavzom, ob koncu pa s stoječimi ovacijami. Dobro vzdušje pa se je preneslo tudi pred dvorano, kamor so po predstavi prišli živalski zvezdniki ter še enkrat zapeli in zaplesali, nato pa se družili in slikali z najmlajšimi obiskovalci, ki so staršem navdušeno pripovedovali, katera dogodivščina leva Alexa in pisane druščine jim je bila najbolj všeč.

Premierne uprizoritve so se udeležili tudi številni znani Slovenci, marsikdo je prišel kar v spremstvu svojih najmlajših, ki so ob prigodah prikupnih likov prav posebej uživali. Med drugim smo opazili Katarino Habe s sinom, Simona Megliča z družino, Jonasa Žnidaršiča z družino, Urško Vučak Markež z družino, Evo Cimbola, Nino Šušnjaro, Ranka Babića s hčerko, Neisho, Petro Kerčmar s sinom, Majo Martino Merljak in druge.

Celotna zasedba muzikala skupaj s koproducentoma Nejcem Avbljem (NAGP produkcija) in Urško Alič (Špas teater).

Foto: Max Verderber

Zgodba se začne, ko zebra Marty za svoj deseti rojstni dan izrazi prav posebno željo, ki živalske prijatelje odpelje na zabavno popotovanje. Nevede se znajdejo na prostosti, a takrat se prava dogodivščina šele začne.

Veliki uspeh Dreamworksove risanke Madagascar, ki je navdušila vse generacije gledalcev, se tako seli tudi na gledališke odre v podobi licenčnega projekta, ki gaNAGP produkcijas producentomNejcem Avbljempripravlja v koprodukciji sŠpas teatrom.

Družbo na nepozabni pustolovščini vam bodo delali zvezdnik newyorškega živalskega vrta, lev Alex, ki ga upodabljaGašper Rifelj, in simpatični nilski konj Gloria v izvedbiIrene Yebuah Tiran. S svojimi radovednimi opazkami nas zabava \"hipohondrični\" žirafec Melman, obraz mu je posodilNejc Lisjak, vsi skupaj pa bomo asfaltne ulice velikega jabolka za pisani Madagaskar zamenjali na pobudo zebre Martyja, v vlogi katerega je zaigralBlaž Vrbič.

Pisana živalska druščina v uri in pol poskrbi za obilo smeha in zabave.

Foto: Darja Štravs Tisu

Med pisano živalsko druščino je mogoče opaziti kar nekaj znanih obrazov, med drugim tudiLeticio Yebuah Slapnik,Nejca Simšiča,Leo Bartho,Danajo Koren, Jana Bučarja, Srđana Milovanovićain številne druge.

Muzikal je nastal pod režisersko taktirkoEve Hribernik, za dovršeno koreografijo pa je poskrbelaMojca Horvat. Vrhunska glasbena izvedba je plodSimona Dvoršaka, igralci so vokale pilili pod budnim očesomEve Černe. Pod prevod besedil se je podpisalJanez Usenik, ki je poskrbel, da bomo odslej melodije "I like to move it, move it" prepevali tudi v slovenskem jeziku.

V pustolovsko obarvanem muzikalu so med drugim uživali Petra Kerčmar s sinom, Ranko Babić s hčerko, Urška Vučak Markež z družino, Simon Meglič z družino, Maja Martina Merljak in Jonas Žnidaršič z družino. Foto: Max Verderber

Divja zabava polna pustolovščin vas brez dvoma ne bo pustila na cedilu. Pridružite se nam na dogodivščini:

6. oktober, Kulturni dom Mengeš 7. oktober, Kulturni dom Mengeš 13. oktober, Delavski dom Zagorje 20. oktober, Kulturni dom Mengeš 10. november, Dom II. Slovenskega Tabora, Žalec 24. november, Kosovelov dom Sežana 25. november, Festivalna dvorana Bled 8. december, Kulturni dom Krško

PRENOS FOTOGRAFIJ S PREMIERE V ŠPAS TEATRU

Odnosi z javnostmi:

KATJA MLAKAR M: +386 41 325 440 E:katja.mlakar@avi.si

DOMEN MAVRIČ M: +386 41 875 160 E:domen.mavric@avi.si

Foto: AVI

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!