Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Jerneju Smislu iz Nove kreditne banke Maribor vročeno priznanje PRO PR Awards

Maribor, 2. oktobra 2018. – Danes je v Mariboru predsednik organizacijskega odbora PRO PR Awards, g. Danijel Koletić službeno vročil priznanje in spominski kipec dobitniku tega prestižnega priznanja, g. Jerneju Smislu.

Jernej Smisl, direktor korporativnih komunikacij in strateškega marketinga v Novi kreditni banki Maribor, je s svojim delom v odnosih z javnostmi bistveno doprinesel pozicioniranju in razvoju te stroke v Sloveniji in zaradi tega ga je mednarodna žirija PRO PR Awards odločila nagraditi s tem prestižnim priznanjem.

Svečana podelitev priznanja PRO PR Awards je potekala letos aprila na Zlatiboru v Srbiji, v sklopu 16. PRO PR konference, kjer je bilo s spominskimi priznanji nagrajeno 23 komunikacijskih strokovnjakov iz 13 evropskih držav. Vsi dobitniki so nagrajeni s spominskimi priznanji in unikatnimi kipci, ki so jih izdelali študentje Akademije umetnosti iz Novega Sada.

PRO PR Awards priznanja so utemeljena leta 2012, ob priložnosti obeležitve desete obletnice PRO PR konference, prve mednarodne konference za odnose z javnostmi v jugovzhodni Evropi. Gre za edinstveno priznanje, za katero ni potrebno plačevati nobene pristojbine, o dobitniku pa odloča mednarodna žirija, sestavljena iz priznanih komunikacijskih strokovnjakov. Do sedaj je v okviru tega programa za svoje delo v odnosih z javnostmi nagrajeno 128 posameznikov iz celega sveta.

Dodatne informacije:

Danijel Koletić

daniel.key@aprioriworld.com

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!