Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Hvala!

Kako čas beži, kadar nam je lepo! Težko je verjeti, da je Festival Maribor 2018 že za nami. Bilo je strastno, udarjale so strele, občudovali smo moč srca in uživali v otroškem smehu. Čudili smo se bučanju narave in slavili večna prijateljstva, predvsem pa uživali v osmih čudovitih dneh in nočeh polnih dobre glasbe.

Hvala!

Kako čas beži, kadar nam je lepo! Težko je verjeti, da jeFestival Maribor 2018že za nami. Bilo je strastno, udarjale so strele, občudovali smo moč srca in uživali v otroškem smehu. Čudili smo se bučanju narave in slavili večna prijateljstva, predvsem pa uživali v osmih čudovitih dneh in nočeh polnih dobre glasbe.

Zanje se vam iz srca zahvaljujemo, dragiNicolas Altstaedt,Haydnova filharmonija,Alexander Lonquich,Komorni godalni orkester Slovenske filharmonije,Simfonični orkester SNG Maribor,Gergely Dubóczky,Dávid Kutas,László Seeman,Mahir Kalmik,BoštjanLipovšek,Peter Kus,Adriana MagdovskiinKonservatorij za glasbo in balet Maribor. Hvala, da ste bili (veliko in strastno) srce našega festivala! Hvala za vaše razdajanje na našem odru, hvala za vaše prijateljstvo.

Hvala tudi vam, drago občinstvo!Zahvala gre vsem: tako našim najmanjšim obiskovalcem – da, tistim z dudami – kot tudi tistim sivolasim, ki naš festival zvesto spremljate že desetletja. Prav zaradi vas se že lotevamo priprav na novega, zato se ne poslavljamo, temveč vam kličemo nasvidenje in dobrodošli na Festivalu Maribor 2019!

Spremljajte nas na na spletni straniwww.festivalmaribor.si

na Facebookuwww.facebook.com/FestivalMaribor

in Instagramuwww.instagram.com/festival_maribor

Informacije in prodaja vstopnic:

NARODNI DOM MARIBOR, vsak delavnik od 10.00 do 17.00, v soboto od 9.00 do 12.00 ter uro pred prireditvijo

(02) 229 40 11• 229 4050 • 040 744 122 • 031 479 000 •vstopnice@nd-mb.sispletna prodaja vstopnic

Foto: ND

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!