Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Ladies night s filmom Zvezda je rojena (A Star is Born)

Najbolj pričakovan film letošnje jeseni, z Lady Gaga in Bradleyem Cooperjem v glavni vlogi, je včeraj prišel tudi v Cineplexx. Zvezda je rojena (A STAR IS BORN),emocionalna perfekcija s čudovito in pristno glasbo, izpiljeno in veličastno igro ter edinstveno produkcijo je v kino pritegnila kar veliko obiskovalk.

Ladies night s filmom Zvezda je rojena (A Star is Born)

Najbolj pričakovan film letošnje jeseni, zLady GagainBradleyem Cooperjemv glavni vlogi, je včeraj prišel tudi v Cineplexx.Zvezda je rojena (A STAR IS BORN),emocionalna perfekcija s čudovito in pristno glasbo, izpiljeno in veličastno igro ter edinstveno produkcijo je v kino pritegnila kar veliko obiskovalk.V mariborskem Cineplexxu so si film premierno ogledali: pevkaEva Boto,Martina Ipšas soprogoJanjo ZdolšekterDamjan Murko. Prost večer si je vzela tudi plesalkaGordana Grandošek Whiddon, ki je prišla s prijateljicoNatalijo Jelušič Babič. Za dobro vzdušje na Ladies nightu pa je skrbela moderatorkaMihaela Margan.

Odlično glasbeno dramo sta si v Kranju ogledala člana glasbene skupineSiddharta;Boštjan Megličs partnerkoTejoterTomaž Okroglič Rous. Prost večer si je vzel tudiBlaž Gregorin, direktor družbe TAM-TAM, ki si je film ogledal z ženoNatali. V družbi prijateljic sta prišli še lepotna blogerka,Nika Vegerter novinarkaMilena Novak.ModeratorkaAzra Selimanovičjeposkrbelaza dobro vzdušje v dvorani.Obiskovalke Ladies nighta pa so prejele svež izvod revijeLady.

Azra Selimanovič, moderatorka in Nika Veger, lepotna blogerka

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

POVEZAVA WETRANSFER - GALERIJA SLIK HI RES

GALERIJA FB CINEPLEXX SLOVENIJA

Zvezda je rojena (A Star is Born) v vseh Cineplexx kinih od 4. oktobra

Zgodba govori o izkušenem glasbeniku Jacksonu Mainea (Cooper), ki odkrije mlado umetnico Ally (Gaga) in se v njo zaljubi. Ally je tik pred tem, da obupa nad svojimi sanjami o pevski karieri, vendar jo Jackson prepriča v nasprotno. Ker pa se sam bori z lastnimi demoni, njun odnos ob njenem kariernem vzponu začne razpadati.

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

Foto: Mediaspeed

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!