Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

PREMIERA PRVE REGIONALNE SERIJE HBO EUROPE PRODUKCIJE „USPEH“ 26. DECEMBRA NA HBO GO IN HBO

Premiera serije „Uspeh“, ki je prva serija originalne HBO Europe produkcije v naši regiji, bo 26. decembra na HBO-ju in HBO GO-ju, danes pa je objavljen prvi video napovednik. Serija bo preko storitve HBO GO in HBO kanalov na voljo v vseh državah naše regije (v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter Črni Gori), ter po državah Srednje Evrope, Skandinavije in v Španiji.

PREMIERA PRVE REGIONALNE SERIJE HBO EUROPE PRODUKCIJE

„USPEH“

26. DECEMBRA NA HBO GO IN HBO

REŽIJA: OSKARJEVEC DANIS TANOVIĆ

Ljubljana, 4. oktober 2018

Premiera serije „Uspeh“, ki je prva serija originalne HBO Europe produkcije v naši regiji, bo 26. decembra na HBO-ju in HBO GO-ju, danes pa je objavljen prvi video napovednik. Serija bo preko storitve HBO GO in HBO kanalov na voljo v vseh državah naše regije (v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini ter Črni Gori), ter po državah Srednje Evrope, Skandinavije in v Španiji.

PRVI VIDEO NAPOVEDNIK SI OGLEJTE TUKAJ

Scenarij šestdelne serije „Uspeh“ je napisal Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev HBO Adria First Draft natečaja, režiral pa jo je oskarjevec Danis Tanović.

„Uspeh“ je večslojna drama, ki se osredotoča na močne like. Tri popolne neznance bo povezalo nesrečno zaporedje dogodkov, ko poskušajo pomagati žrtvi nasilja. Medtem, ko se posledice njihovih dejanj začnejo odražati na vseh področjih njihovih življenj, se liki različnega porekla odločijo ponovno vzpostaviti nadzor nad svojimi življenji. To je grenka oda mestu Zagreb, ki skozi zgodbe navadnih ljudi, ki jih je današnja družba potisnila preko roba, prinaša mračen vpogled v različne strukture omenjene družbe. Čeprav se na prvi pogled zdi, da je „Uspeh“ zelo zagrebška serija, je v resnici univerzalna, večslojna zgodba, v kateri skozi ljubezen, delo, družino, predanost, negotovost in zločin raziskujemo trenutno prevladujoče občutke frustracije, nemoči in pasivnosti v vsakdanjem življenju navadnega človeka v regiji in širše.

Izvršna producenta serije sta Steve Matthews in Johnathan Young (HBO Europe), producenti so Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba in Miodrag Sila (Drugi Plan), nadzornica produkcije pa je Emma Turner.

V glavnih vlogah so zaigrali Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Thaller, Toni Gojanović in Marija Škaričić. V seriji pa ima vidno in pomembno vlogo tudi slovenski igralec Borut Veselko.

VIDEO NAPOVEDNIK: https://www.youtube.com/watch?v=88oK_nkvWKc

FOTOGRAFIJE V VISOKI LOČLJIVOSTI: https://filecloud.hbo.hu/url/brdvaa1eyhgl

ORGINALNA HBO EUROPE PRODUKCIJA

HBO Europe že od leta 2010 producira kvalitetne serije na Češkem, na Madžarskem, v Romuniji, in na Poljskem. Leta 2016 so se produkcijske aktivnosti razširile v skandinavske države in v Španijo, leta 2017 pa tudi v našo Adria regijo. Med originalno HBO Europe produkcijo so tudi nagrajene serije „Krdelo“ (Wataha, Poljska), „Pušča“ (Pustina, Češka), „Zlato življenje“ (Aranyelet, Madžarska), „Sence“ (Umbre, Romunija) in „Goreči grm“ (Burning Bush, Češka). Najavljene so tudi nove serije „Hackerville“ (Hackerville, Rumunija in Nemčija), „Gösta“ (Gösta, Švedska), „Uspeh” (Hrvaška), „Slepeče luči” (Blinded By The Lights, Poljska), „Beforeigners” (Norveška) in „Oblivious” (Češka).

Vse serije orginalne HBO Europe produkcije so dostopne preko HBO GO video storitve na zahtevo www.hbogo.si.

O HBO-ju EUROPE

HBO Europe prinaša premium televizijske kanale HBO in Cinemax, kot tudi storitvi videa na zahtevo HBO GO in HBO On Demand, in sicer preko ponudbe partnerjev operaterjev na Poljskem, Češkem, Slovaškem, Madžarskem, v Romuniji, Bulgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji ter Bosni in Hercegovini. HBO Nordic ponuja naročnino na premium storitev videa na zahtevo neposredno uporabnikom, ampak preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.com

www.hbo.si

Foto: HBO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!