Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Primorski tehnološki park je dvanajstim bodočim podjetnikom omogočil vrhunsko izobraževanje

Z ZNANJEM HITREJE IN UČINKOVITEJE DO RASTI PODJETJA

Primorski tehnološki park je dvanajstim bodočim podjetnikom omogočil vrhunsko izobraževanje

Z ZNANJEM HITREJE IN UČINKOVITEJE DO RASTI PODJETJA

Vrtojba, 8.10.2018: V Primorskem tehnološkem parku so v začetku oktobra pričeli izvajati nov cikel Podjetniškega TOP! programa. Na poziv k sodelovanju se je odzvalo triindvajset potencialnih start-upov, izmed katerih je strokovna komisija izbrala dvanajst najboljših. Sodelujoče ekipe ali posamezniki bodo v šestih tednih, do 21.11.2018, z vrhunskimi predavatelji in podjetniškimi mentorji razvili delujoč poslovni model.

Tokratna generacija bodočih poslovnežev bo v sklopu šestih predavanj in tekom osebnega podjetniškega mentorstva z uspešnimi podjetniki imela možnost poglobiti znanja o raziskovanju in testiranju trga, prodaji, marketingu in o sodobnih podjetniških orodjih.

"Cilj programa je, da podjetnike naučimo, kako naj na hiter in učinkovit način preverjajo ali za njihove ideje na trgu obstaja poslovna priložnost. Pri tem jih vodimo skozi proces razvoja poslovnega modela, ki jim bo omogočil znatno več možnosti za poslovni uspeh", je povedala Tanja Kožuh, direktorica Primorskega tehnološkega parka.

Komisijo so najbolj prepričali: Robert Gomišček (Ypsichair.com - preklopni sedež za sedenje v naravi), Vida Marušič (Zaposlitveni center Zavod Štefanov - pralnica perila z namenom zaposlovanja invalidov), Denis Kranjc (Optispin – portal za optimizacijo naročniških razmerij na področju telekomunikacij), Barbara Štokelj (Senior Caffè - celostna ponudba storitev za pomoč starostnikom in njihovim družinam), Karin Zorn (Make-up artist - vizažistka), Boštjan Mikuž (Alpe Adria Adventurers - izleti v Vipavski dolini), Simon Rajšp (Onnose Adventures - izleti v Vipavski dolini), Amela Talič (Znanstveni muzej), Andrej Sirk (Rokovi vinogradi – vina iz Goriških Brd), Aleksej Dolinšek (RockVelo – kolesarjenje v Vipavski dolini), Uroš Rojc (Kreativna Agencija Oi!).

V Podjetniškem TOP programu, ki ga je Primorski tehnološki park pričel izvajati leta 2016, je doslej sodelovalo že 32 mladih podjetij oz. podjetniških ekip. Med njimi so nekatera tako napredovala, da že ustvarjajo nove zaposlitve, uspešno pridobivajo kupce v Sloveniji in tujini in hitro rastejo.

Za več informacij smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

Marjana Simčič Humar, marketing & PR

m: +386(0)41840 227, e-mail: marjana.simcic@primorski-tp.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!