Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vse je mogoče, Vem in Vikend paket obeležujejo obletnico RTV Slovenija

Vem!

Letošnje leto je za RTV Slovenija zelo posebno, saj javni zavod praznuje kar 90 let Radia Slovenija in 60 let TV Slovenija. Jubilej bodo obeležili tudi v priljubljenem kvizu Vem!, posebni oddaji Vse je mogoče in v nedeljski razvedrilni oddaji Vikend paket, v kateri bodo razkrili letošnja Ježkova nagrajenca.

Vem! z znanimi obrazi in superfinalistiKviz Vem! je konec septembra vstopil v osmo sezono in z izjemno priljubljenostjo dokazuje, da smo Slovenci ugankarski narod, saj si vsako oddajo v povprečju ogleda skoraj 145 tisoč gledalcev. Voditelja Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik še naprej skrbita za prijetno vzdušje in pošten razplet tekmovanja.

Ustvarjalci kviza Vem! so pripravili dve posebni, obletniško obarvani oddaji Vem! V prvi, ki bo na sporedu v torek, 23. oktobra, bodo križanke reševali znani obrazi – ob Boštjanu Romihu in Gorazdu Mavretiču se bo prvič v vlogi tekmovalca pomeril tudi eden od voditeljev kviza. Naslednji dan, v sredo, 24. oktobra, pa se bodo pomerili trije superfinalisti, zmagovalci petih oddaj. Pomerili se bodo predstavniki treh generacij in zelo zanimivo bo spremljati, kaj bo vplivalo na zmago – mladost ali izkušnje.

Vse je mogočeSobota, 27. 10. 2018, ob 20.00 na TV SLO 1V tokratni posebni ediciji oddaje Vse je mogoče vas čaka nas nekaj novih iger, nekaj že dobro znanih, zato smeha gotovo ne bo manjkalo. Na poševnem odru pa bomo posneli prav posebno televizijsko oddajo. Za zabavo in smeh bodo poskrbeli: strup v majhni flaški Miha Brajnik, diva Helena Blagne, multitalentirani Tilen Artač, voditeljica Katarina Braniselj, igralec Igor Štamulak, zabavni Mario Ćulibrk in voditelj David Urankar.

Podelitev Ježkove nagrade v Vikend paketuNedelja, 28. 10. 2018, ob 17.20 na TV SLO 1Ob zaključku tedna pa bodo v oddaji Vikend paket razkrili, katera sta letošnja Ježkova nagrajenca. Letos bosta podeljeni dve nagradi, in sicer nagrada Franeta Milčinskega – Ježka za izvirne dosežke ali opus v tistih umetnostnih zvrsteh radijske in televizijske ustvarjalnosti, ki sledijo tradiciji Ježkovega duha, in posebno nagrado Franeta Milčinskega – Ježka za življenjsko delo, ki se podeljuje ob jubilejnih obletnicah RTV Slovenija.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija

Foto: RTV SLO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!