Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Novinarska konferenca - Sočutno mesto

UKC Maribor je ob obeležitvi svetovnega dneva hospica in paliativne oskrbe, v sodelovanju s Slovenskim društvom hospic, zagnal projekt "Sočutno mesto". Gre za vzpostavitev prostora – sočutnega mesta, kjer v primeru stiske bolnikom, svojcem in drugim pomoči potrebnim nudimo kakovostno, celostno in sočutno oskrbo. Prostor namenjen tovrstni pomoči, bo lociran v pritličju Oddelka za onkologijo, kjer bo vsak torek 13.00 - 15.00 ter četrtek 15.30 - 17.30, za pogovor in pomoč na voljo osebje, ki bo subtilno prisluhnilo in pomagalo vsem, ki si tega želijo.

Spoštovani,

UKC Maribor je ob obeležitvi svetovnega dneva hospica in paliativne oskrbe, v sodelovanju s Slovenskim društvom hospic, zagnal projekt "Sočutno mesto". Gre za vzpostavitev prostora – sočutnega mesta, kjer v primeru stiske bolnikom, svojcem in drugim pomoči potrebnim nudimo kakovostno, celostno in sočutno oskrbo. Prostor namenjen tovrstni pomoči, bo lociran v pritličju Oddelka za onkologijo, kjer bo vsaktorek13.00 - 15.00ter četrtek15.30 - 17.30, za pogovor in pomoč na voljo osebje, ki bo subtilno prisluhnilo in pomagalo vsem, ki si tega želijo.

Vsled navedenega bo organizirana novinarska konferenca vpetek,12. 10. 2018ob 10.00 v predavalnici Oddelka za onkologijo(stavba 15, vhod 15a, 2. nadstropje -https://www.ukc-mb.si/fileadmin/bolnisnica/zemljevid/zem2016.JPG). V kolikor bi želeli posneti, oziroma fotografirati sočutno mesto, lahkotostorite v četrtek,11. 10. 2018ob 17.00 ali vpetek,12. 10. 2018ob 7.00 (najkasneje do 7.30). V ostalih časovnih terminih je čakalnica polna bolnikov, katerih ne želimo vznemirjati – zahvaljujemo se vam za razumevanje. Na novinarski konferenci bodo prisotni:

- Maja Ravnik, dr. med., spec. internistične onkologije, predstojnica Oddelka za onkologijo, UKC Maribor,

- Vesna Ribarič Zupanc, dr. med., spec. int. med., predsednica Enote za paliativno oskrbo, UKC Maribor,

- Andrej Žist, dr. med., spec. internistične onkologije, UKC Maribor,

- Nada Kunstek, dipl. m. s., predstavnica Slovenskega društva hospic,

- Tamara Zemlič Radovič, predstavnica Slovenskega društva hospic – vodja programa spremljanja.

Vljudno vabljeni!

Samo Turk, univ. dipl. ekon.

Sodelavec za odnose z javnostmi

Center za odnose z javnostmi in marketing – COJM

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!