Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

LETOS KAR 66 FORDOVIH AVTOMOBILOV JUNAKOM ZIME

Smučarska zveza Slovenije je v začetku oktobra na Pohorju že tradicionalno predstavila reprezentance za prihajajočo zimsko sezono. Po njihovem druženju s 300 osnovnošolskimi otroki iz Maribora v okviru projekta "Z EU sredstvi do športnih uspehov - Junaki zime v Mariboru" so športniki s strani zlatega sponzorja Smučarske zveze še simbolično prevzeli kar 66 Fordovih vozil. Pri Fordu tudi zasebno ostajajo eni največjih navijačev naših športnikov.

Ljubljana, 12.10.2018 - Smučarska zveza Slovenije je v začetku oktobra na Pohorju že tradicionalno predstavila reprezentance za prihajajočo zimsko sezono. Po njihovem druženju s 300 osnovnošolskimi otroki iz Maribora v okviru projekta "Z EU sredstvi do športnih uspehov - Junaki zime v Mariboru" so športniki s stranizlatega sponzorja Smučarske zvezeše simbolično prevzeli kar66 Fordovih vozil. Pri Fordu tudi zasebno ostajajo eni največjih navijačev naših športnikov.

Smučarska zveza Slovenije in Ford, zadnja leta kot zlati sponzor, uspešno sodelujeta že 6 let, od leta 2012.V tem času so športniki, trenerji in pomočnikivarno prevozili že preko 4 milijone kmin v vseh teh letihzamenjali preko 270 vozil. Letos Fordova vozila skrbijo zacelotno ekipo športnikov SZS, vključno z biatlonom. V uporabi imajo kar66 vozil, največ od teh jeFordov Customov, ki velja zaslovensko gospodarsko vozilo leta.

Direktor Smučarske zveze Slovenije,Franci Petek, je ob tem povedal:"Zelo smo ponosni in hvaležni, da imamo takega partnerja v segmentu prevoznih sredstev. Enostavno so kombiji in avtomobili za nas življenjskega pomena in tu smo veseli, da Ford vidi vrednost tega vložka v naše reprezentance. Vidijo, da so na trgu s to potezo naredili pomemben korak in jaz si le želim okrepiti to sodelovanje ter verjamem, da smo skupaj lahko samo še boljši."

Varni in udobni kilometri

Smučarska zveza Slovenije in Forduspešno sodelujeta že od leta 2012. Vsezoni 2015/2016so naši zimski junaki s36 vozili naredili kar 1,5 milijona km,predlaniso s47 avtomobiliv sezoni prevozili osupljiva2 milijona km,laniso uporabljali61vozil, od tega44 kombijev, letos pa vsega 66 vozil. Vanje lahko naenkrat skupaj naložijo do60 ton prtljage.

Sicer pa so, kot tudi leto poprej, največ kilometrov, kar800.000znova prevozilialpski smučarji,ekipe smučarskih skokov in kombinacijepa so zvoziliprepotovali impresivnih760.000 km.

::

Boštjan Hribovšek, direktor prodaje in marketinga pri Summit motors Ljubljana, je ob predaji vozil zimskim junakom poudaril, da je Ford znamka za aktivne in zmagovalce, ki imajo to – tako kot njihova vozila – zapisano v svojem DNK. Tudi zasebno sopri Fordu eni največjih navijačev naših športnih junakov, zato je dolgoročno uspešno sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije logična posledica.

Med posamičnimi športniki pri Fordu,zlatem sponzorju Smučarske zveze Slovenije, za varno, dinamično in udobno vožnjo skrbijo tudi zaFordove ambasadorje:Ilko Štuhec, Boštjana Klineta, Ano Bucik, Ano Drev, Štefana Hadalina, FilipaFlisarja, Jurija TepešainDomna Prevca, mednje pa se letos uvrščata šeMartin ČaterinŽan Kranjec.

::

S prispevkom Forda bodo športniki in ekipe imeli dovolj vozil zavarno, dinamično in udobno vožnjo na treninge in tekme.Tako se bodo lahko osredotočili na tisto, kar je zanje pomembno – svoje najboljše nastope in rezultate.

Fordova vozila so vozila zmagovalcev!

Junaki gredo dlje.

Ford.si

FordMagazine.si

fb.com/Ford.SI

PRENESI VSEBINOCeloten članekSlike z nizko resolucijo

Foto: Ford

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!