Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na otvoritev in novinarsko konferenco največje svetovne borze golf turizma - IGTM 2018

Jutri se v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču pričenja svetovna borza golf turizma International Golf Travel Market IGTM 2018, ki ga gosti Slovenija med 15. in 18. oktobrom.

Spoštovani predstavniki medijev,

Jutri se v Ljubljani na Gospodarskem razstaviščupričenja svetovna borza golf turizmaInternational Golf Travel Market IGTM 2018, ki ga gostiSlovenijamed15. in 18. oktobrom.

Na tem globalno pomembnem dogodku golf turizma se letnosreča okoli 1100 predstavnikov potovalne golf industrije, člani pa dosegajo 80-odstotni delež prodaje vsega svetovnega golf turizma.

Vabimo vasna otvoritveno slovesnostinnovinarsko konferenco, ki bosta jutri,vtorek, 16. oktobra 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Otvoritvena slovesnostbo potekalamed 9.00 in 10.15vMarmorni dvorani. Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenijebo otvoril dogodek. Mag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacijebo predstavilaSlovenijo kot privlačno, butično in avtentično destinacijo za 5-zvezdična doživetja. Ob11. urivstekleni dvoranisledinovinarska konferenca,kjer bodo vaši sogovorniki:

Nick Pilbeam, Reed Exhibitions,

Peter Walton,IAGTO,

Žiga Osterc,Združenjeza golf turizem (GIZ Golf),

mag. Karmen Novarlič,Slovenska turistična organizacija in

Tatjana Radovič,Turizem Ljubljana.

​Novinarska konferencabo potekala v angleškem jeziku, vendar bo po njej čas za vprašanja tudi v slovenščini.

Pomembno: Akreditiranje in registracija za otvoritveno slovesnost in novinarsko konferenco Za IGTM 2018 velja poseben postopek akreditacije za medije. Ker želimo domačim medijem olajšati proces, vas vljudno prosimo, da nam potrdite udeležbo na dogodku (bodisi na otvoritveni slovesnosti ali na novinarski konferenci) po elektronski poštipress@golfslovenia.neali preko telefona040 306 626 in pripišete imena ali vsaj število oseb, ki se bodo zvaše strani udeležile dogodka. Vljudno prosimo, da prisotnostobveznopotrditešedanes, 15. oktobra, do 17.ure. Pred dogodkom se jeobveznoregistriratiod 8. ure zjutrajna Gospodarskem razstavišču. Veselimo sesrečanja z vami.

mag. Livija Kovač Kostantinovič Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13 SI-1000Ljubljana, Slovenija T:+386 (0)1 589 85 65 E:livija.kovac@slovenia.info W:www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!