Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

V Izoli bo dobrodelni dogodek za Ustanovo Mali vitez

V soboto, 20. oktobra, bo v Kulturnem domu Izola multimedijska plesna predstava Življenje je vrednota, s katero se bodo zbirala sredstva za Ustanovo Mali vitez, fundacijo za pomoč mladim, ki so preboleli raka.

V Izoli bo dobrodelni dogodek za Ustanovo Mali vitez

Izola, 16.oktober 2018– V soboto, 20. oktobra, bo v Kulturnem domu Izola multimedijska plesna predstavaŽivljenje je vrednota,s katero se bodo zbirala sredstva za Ustanovo Mali vitez, fundacijo za pomoč mladim, ki so preboleli raka.

Predstavo je ustvarila plesna skupina Katja Dance Company pod častnim pokroviteljstvom Vlaste Nussdorfer, Varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije. "Vsi plesalci in ekipa delamo s srcem in brezplačno, ker vsak od nas pozna nekoga, ki se sooča z rakom, ali pa je izgubil bitko stoboleznijo, zato bi radi s svojim talentom in energijo pomagali," pravijo plesalci in plesalke predstave, ki skozi zgodbo in gib nagovarjajo gledalce in opozarjajo na bolezen, ki tiho in nepričakovano vdira v naša življenja.

Tudi v Izoli je cilj dogodka zbrati čim več sredstev s prodajo vstopnic, ki bodo namenjena za izobraževanje, tabore, proteze, lasulje in drugo, kar potrebujejo mladi, ki so preboleli raka. Na začetku predstave člani Malih vitezov razložijo delovanje organizacije in predstavijo svoje zgodbe.

Več informacij o dogodku in nakupu vstopnic na sledeči povezavi:http://url.sio.si/84zoz. na spletni strani:www.katjadancecompany.com.

Vljudno vabljeni !

Martina Miklavčič Šumanski

Podsekretar za razvoj kadrov in komuniciranje

Sottosegretario per il settore risorse umane e relazioni con il pubblico

T:+386 5 66 00 138

M:+386 41 228 703

E:martina.miklavcic-sumanski@izola.si

W:www.izola.si

Foto: Občina Izola

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!