Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Včeraj Velenje obiskala delegacija iz Ukrajine

Mestna občina Velenje je včeraj, 16. oktobra, gostila ukrajinsko delegacijo, ki je v Slovenijo prišla v sodelovanju z Energetsko agencijo KSSENA, in sicer v sklopu projekta »Modernisation partnership for energy efficiency in hospitals«. Skupino ukrajinskih strokovnjakov s področja zdravstva in energetske učinkovitosti je sprejel velenjski podžupan Peter Dermol, ki jim je predstavil naše mesto.

Mestna občina Velenje je včeraj, 16. oktobra, gostila ukrajinsko delegacijo, ki je v Slovenijo prišla v sodelovanju z Energetsko agencijo KSSENA, in sicer v sklopu projekta 'Modernisation partnership for energy efficiency in hospitals'. Skupino ukrajinskih strokovnjakov s področja zdravstva in energetske učinkovitosti je sprejel velenjski podžupan Peter Dermol, ki jim je predstavil naše mesto.

Po sprejemu je skupina spoznala projekt energetske obnove Zdravstvenega doma Velenje. Takšen prenos znanja omogoča enkratno izkušnjo in vpogled v uspešno izpeljane energetske rešitve, s katerimi se ponaša naša občina. Srečanje je obenem ponudilo možnost, da se ukrajinskemu trgu predstavijo velenjska podjetja s področja energetske učinkovitosti, gostje pa so Mestno občino Velenje spoznali tudi kot zanimivo turistično destinacijo.

Pošiljamo fotografiji s sprejema v mestni hiši.

Prijazen pozdrav, Služba za odnose z javnostmi MO Velenje

Deli s prijateljiNazaj

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!