Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Socialni demokrati v Izoli s svojim županskim kandidatom Aleksejem Skokom

Socialni demokrati bomo na novembrskih lokalnih volitvah v Izoli nastopili s svojim županskim kandidatom Aleksejem Skokom in listo 21 kandidatov za člane občinskega sveta. Predstavitev županskega kandidata bo jutri, v petek, 19. oktobra 2018, ob 16. uri v Art kinu Odeon v Izoli.

SPOROČILO ZA JAVNOST

Socialni demokrati v Izoli s svojim županskim kandidatom Aleksejem Skokom

Izola, 18.oktober 2018– Socialni demokrati bomo na novembrskih lokalnih volitvah v Izoli nastopili s svojim županskim kandidatom Aleksejem Skokom inlisto 21 kandidatov za člane občinskega sveta.Predstavitev županskega kandidata bo jutri, vpetek, 19. oktobra 2018, ob 16. uri v Art kinu Odeon v Izoli.

Čeprav pripada mlajši generaciji ima Aleksej Skok že veliko izkušenj v lokalni politiki kot dolgoletni predsednik občinske organizacije Socialnih demokratov, več mandatov je že član občinskega sveta v Izoli, je predsednik odbora za okolje in prostor, v zadnjih mesecih pa tudi podžupan.

V preteklih dveh mandatih županovanja Igorja Kolenca je bil, tako kot vsi štirje člani občinskega sveta iz vrst Socialnih demokratov, zelo aktiven na različnih projektih občine. Socialni demokrati smo dokazali, da znamo delati in zmoremo doseči pomembne rezultate – seveda ne sami, ampak v navezavi s sosednjimi občinami in regijami kot partnerji ter z EU in z državo kot sofinancerjema. Za promet smo uspeli zapreti obalno cesto med Izolo in Koprom, Izolanom smo razdelili 41 neprofitnih stanovanj, z Nepremičninskim skladom pokojninskega in invalidskega zavarovanja smo izpeljali projekt gradnje 60 oskrbovanih stanovanj za starejše in medgeneracijskega centra, dozidali smo vse tri osnovne šole v občini, pravkar obnavljamo telovadnico OŠ Vojke Šmuc, uredili smo šest novih krožišč in vsako leto eno pomembno cestno povezavo, v sodelovanju z Rižanskim vodovodom Koper smo zamenjali vse dotrajane vodovodne cevi, v Kortah smo naredili kanalizacijo in razširili pokopališče. Še veliko je izpeljanih projektov, ki bi jih lahko našteli.

Zato si upamo trditi, da smo Socialni demokrati tudi v prihodnjem mandatu sposobni izpeljati številne izboljšave za dobro Izolank in Izolanov. Med našimi prioritetami bodo zagotovo nov kulturni dom, obnova športne dvorane na Kraški ulici, nov mladinski center, popolna ureditev kolesarske mreže z vključitvijo zaledja, dnevni center oskrbe starejših občanov, nova stanovanja za mlade družine in mlade posameznike, nova prometna ureditev mesta z garažno hišo, komunalno urejanje na Šaredu, novo otroško igrišče v Kortah, ipd.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!