Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

JAMESON VNOVIČ POPELJAL PRESTOLNICO V VRTINEC ZABAVE

Jameson prepričal tudi dvomljivce in popeljal prestolnico v vrtinec zabave

"Why? Taste Thats Why" Jameson prepričal tudi dvomljivce in popeljal prestolnico v vrtinec zabave

Naš najljubši Irec Mr. Jameson je vnovič poskrbel za nepozaben žur, ki se je po napornem tednu še kako prilegel. "Why? Taste, that"s why!" je bilo geslo, ki nas je prepričalo in prepustili smo se odličnemu okusu legendarnega irskega viskija Jameson. "Pridi zaradi žura, ostani zaradi okusa,"so bile besede, s katerimi nas je ponosni Irec vabil na nov vrtiljak zabave in niso bile zaman. Že veliko zanimanje pred samim dogodkom je obetalo žur, na katerem ni manjkalo odlične hrane in vrhunske pijače. Sloviti irski viski Jameson se je spet predstavil v vsem svojem okusu, ki je božal naše brbončice. Nežen okus, rezultat sicer neznačilne trojne destilacije v bakrenih kotlih, je znova navduševal poznavalce in tiste malo manj vešče. Ponosni Irec nam je ob tej priložnosti predstavil tudi svoje korenine, gostje pa so lahko pobliže spoznali zgodovinsko ozadje in zgodbo, ki se je pričela pisati že daljnega leta 1780.

Gostje so lahko ob tej priložnosti poskusili tudi različico Jameson Black Barrel, dogajanje pa je z živahnimi ritmi pospremila še glasba. Zabave željne obiskovalce je zabavala skupina Proper band zLuko Seškomna čelu, vse do zgodnjih jutranjih ur pa smo se zibali v ritmih glasbe izpod mešalkeDJ Kleena. S kozarčkom viskija v roki smo ujeli tudi številne znane Slovence:Taro Zupančič,Reneja Mlekuža,Omarja Nabra,Jana Bučarja,Mikija Vlahoviča,Pio Pustovrh,Gorko Berden,Danico Lovenjakin mnoge druge.

Zabava, ki je trajala vse do zgodnjih jutranjih ur, je tako uspela, zadovoljstvo pa so izrazili tudi v podjetju Pernod Ricard Slovenija, kjer so veseli, da ima njihov Mr. Jameson tako veliko število prijateljev."Dogodek je presegel vsa pričakovanja,"nam je ponosno zaupal brand managerMartin Kosaber.

FOTO GALERIJA ZNANIH OBRAZOV

Avtorja fotografij: Aleksandar Domitrica in Sašo Radej

Odnosi z javnostmi:

Domen Mavrič & Katja Mlakar

E:avi@avi.si

M:+386 41 875 160

Foto: AVI

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!