Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ČOLIĆEVA MAGIJA

ZDRAVKO ČOLIĆ PRIHAJA V DVORANO STOŽICE VALENTINOVO 14.2.2019

ČOLIĆEVA MAGIJA

ZDRAVKO ČOLIĆ PRIHAJA V DVORANO STOŽICE

VALENTINOVO

14.2.2019

Zdravko Čolić, se po pravljičnih sedmih letih vrača v dvorano Stožice, z magičnim koncertom za valentinovo, 14.2.2019, v sklopu turneje Ono malosreče". Minuli vikend je Čolić nastopil v razprodani Areni v Zagrebu in še enkrat potrdil status največje regionalne zvezde in glasbenika, ki ga publika že skoraj pol stoletja naravnost obožuje.

V Zagrebu so bili oboževalci priča njegovi magiji in koncertu, ki ga bodo še dolgo pomnili. Neprekosljivi kralj romantike je držal dvorano na nogah skozi celoten koncert, s starimi in novimi hiti pa je publiko popeljal na potovanje skoti vsa skupna leta.

Od pesmi, kot so Esma, Pjevam danju, pjevam noču, Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Glavo luda, Kao moja mati, do aktualnih hitov Mala, Kuća puna naroda in Ono malosreće, so se nizali hiti in balade, več kot tri ure. Dizajn zvoka je delal britanski producent John Barton, ki je s Colićem sodeloval že v preteklosti in njegove pesmi zelo dobro pozna. Barton ima za sabo veliko izkušenj, preko 15.000 koncertov, sodeloval pa je tudi z Liso Stansfield, The Prodigy, Chrisom Rio ...

Čolićevi koncerti so znani po njegovem razpoznavnem glasu, nalezljivi energiji in emocijami, ki jih izmenjuje s svojo publiko. Le-ta ga je skozi ves večer sledila s petjem in plesom ter z glasnimi kriki navdušenja.

Čolić bo v sklopu turneje "Ono malosreće" nastopil tudi pri nas, na velikosrečo njegovih številnih oboževalcev. Glede nato, da so njegovo turnejo označili tudi kot izjemnosrečno, saj so obiskovalci od prvega, do zadnjega takta njegovega koncerta nasmejani, je še toliko večje veselje, da bo megazvezdnik nastopil v Stočicahtočno na valentinovo, 14.2.2019. Zagotovo si ne moremo želeti boljše kombinacije-največji romantik na najbolj romantičen dan v letu intoprav v Ljubljani, na največjem koncertu za valentinovo, v največji dvorani v Sloveniji.Vstopnice gredo v prodajo, 23.10.2018 ob 11h in glede nato, da povsod po svetu oboževalci na vstopnice čakajo v dolgih vrstah, je enako pričakovati tudi pri nas. Zato svetujemo, da si vstopnico zagotovite preko spletne strani Eventim.si ali v poslovalnicah Petrol in se tako izognete dolgim kolonam.

Zdravko Čolić v aktualnem singu Ničeg nije bilo između nas:

https://www.youtube.com/watch?v=l6_epvGOdro

Pesmi iz novega albuma najdete na:

agencija.ekskluzivno.si/PRESS

Za objavo se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Foto: Agencija Ekskluzivno, Dunja Dopsaj, Vedran Metelko

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!