Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo na predstavitev prvega mednarodnega gastronomskega vodnika Gault&Millau Slovenija

Gault&Millau (G&M) je prvi neodvisni mednarodni gastronomski vodnik, ki prihaja v Slovenijo in bo objektivno in neodvisno ocenil 100 restavracij in 100 najboljših vin iz vse Slovenije v slovenskem in angleškem jeziku.

Spoštovani predstavniki medijev,

Gault&Millau(G&M) je prvi neodvisni mednarodni gastronomski vodnik, ki prihaja v Slovenijo inbo objektivno in neodvisno ocenil 100 restavracijin 100 najboljših vin iz vse Slovenije v slovenskem in angleškem jeziku.

Inšpektorji Gault&Millau Slovenija so prečesali našo deželo po dolgem in počez v odkrivanju najboljših restavracij, najboljših chefov, mladih talentov in chefov prihodnosti.

Vabljeni na prijetno druženje v četrtek,25. oktobra, ob 11. uri v slaščičarnico Lolita (ob Tromostovju) na tiskovno konferenco inkratkopredstavitevprojekta.

Z vami se bodo družili:

Mira Šemić,direktorica Gault&Millau Slovenija,

Eva Štravs Podlogar,Državna sekretarkanaMinistrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo,

mag. MajaPak,direktorica Slovenske turistične organizacijein

mag. Petra Stušek,direktorica Turizma Ljubljana.

Hkrati vas že sedaj vabimo20. novembra v veliko dvorano hotela Union,20. novembra, ko bo nagala večeru Gault&Millaupredstavljenprvi samostojni slovenski G&M vodnik za leto 2019. Vljudnoprosimo zapotrditevsrečanja najkasneje do srede,24. oktobra, do 13. urena e-naslov:mira.semic@siol.net. Veselimo sesrečanja in vas prisrčnopozdravljamo!

mag. Livija Kovač Kostantinovič Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13 SI-1000Ljubljana, Slovenija T:+386 (0)1 589 85 65 E:livija.kovac@slovenia.info W:www.slovenia.info

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!