Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Predstavniki podjetja Alibaba pridejo na Sarajevo Unlimited 2018

Sodelavci Networks-a z veseljem napovedujejo tretji največji regionalni forum inovacij, tehnologije in podjetništva v regiji jugovzhodne Evrope – Sarajevo Unlimited, ki bo letos v času od 05. do 07. novembra 2018 na petih lokacijah v Sarajevu. Moto letošnjega Foruma je Inovacija in tehnološki razvoj kompetitivnih industrij v državah jugovzhodne in centralne Evrope.

Letošnji forum bo zagotovo obeležil eden od glavnih govorov predstavnika največje platforme za e-prodajo v Aziji in devete najdražje blagovne znamke na svetu, internetnega giganta – “Alibaba”, kot tudi predstavnika ene od najbolj priljubljenih mobilnih aplikacij in storitev Rakuten Viber – Momchil Elenkov-a.

Tretji forum Sarajevo Unlimited je vsebinsko še posebej zanimiv tudi zaradi združitve z pobudo CEEC 16 + 1 ( države Centralne in jugovzhodne Evrope ter LR Kitajske ) od koder bo prišlo 400 delegatov, 60 podjetij ali / in predstavnikov državnih ustanov, vlad in ministrstev zadolženih za razvoj, tehnologijo, gospodarstvo, znanost in inovacije, raziskovalnih in znanstvenih ustanov, akademske skupnosti, korporacij, tehnoloških parkov, ustvarjalnih hubov in start-upov. Najboljši oder bo seveda namenjen vsem prijavljenim start-upom, ki bodo lahko tekmovali za pozornost investitorjev ali / in za nagrado v višini 5.000,00 BAM.

Združitev dveh platform bo omogočila panele na temo e-prodaje, inovativnosti na področju bančništva, telekomunikacij, pametnih mest, potem brezplačne delavnice na temo inovacij v akademski skupnosti, pomenu start-upov za velika podjetja, prikazu priložnosti in projektov povezovanja in sodelovanja, predstavitvi poslovnih priložnosti za mlade iz BiH, B2B sestanke, razstavni sejem inovativnih izdelkov / uslug, VR predstavitve in 3D dosežke.

Zaradi podpore generalnih pokroviteljev Sveta ministrov BiH, Ministrstva za komunikacije in promet BiH, Ministrstva za zunanjo trgovino in ekonomske odnose BiH, Ministrstva za gospodarstvo KS, Mesta Sarajevo, kot tudi podpori generalnih sponzorjev Banke Unicredit in Mastercarda, Elektrogospodarstva BiH in Pointera, NI kotizacije. S tem je vsebina , znanje in nove perspektive dobrih, uspešnih zgodb Bosne in Hercegovine, regije in globalnih uspehov – dostopna vsem preko internetne strani www.weareunlimited.ba.

Sledite našim dnevnim informacijam na Facebook strani Sarajevo Unlimited, Instagramu @unlimitedbih in Twitteru @UnlimitedBiH

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!