Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

SPJ: Počitnice v kinu - CINEPLEXX

V Cineplexx kinih v času šolskih krompirjevih počitnic od sobote, 27. oktobra do nedelje, 4. novembra pripravljamo pester filmski progam za otroke in družine vsak dan že od 11. ure naprej.

V Cineplexx kinih v časušolskihkrompirjevih počitnic od sobote, 27. oktobra do nedelje, 4. novembrapripravljamo pester filmski progam za otroke in družine vsak dan žeod 11. ure naprej.

Pester filmski program v Cineplexxu v času šolskih počitnic

Za mlajše bodo v času počitnic na voljo animirane sinhronizirane uspešnice:Neverjetni 2, Hotel Transilvanija 3, Skrivno življenje mačkinPoldi - Pustolovščina pogumnega ptičkater dve filmski novosti:animirani pustolovščini:Luis in vesoljčkiterVili Bremza.

Malo starejše bo razveselila: animirana komedijaMala nogater slovenska uspešnica -Gajin svet.Celo družino pa bo zabavala francoska komedijaBožiček in druščina, ki bo v času krompirjevih počitnic na sporedu predpremierno.

Počitniške ugodnosti

Med počitnicami bo cena kino vstopnice v Cineplexxu že od3,50 Eur, za člane Družinskega filmskega kluba bo na voljo tudi ugoden meni z okusno pokovko.

Vstopnice za počitniški program so v prodaji na Cineplexx Slovenija ter na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, MurskaSobotain Novo mesto.

Družinski dan - Luis in vesoljčki

Kaj bi naredili, če bi vesoljčki res pristali pri nas? Kakšne prigode čakajo tri zelena bitja iz vesolja izvemo že v četrtek.Družinski dan pa bo v soboto, 27. oktobra.Pestro dogajanje v otroškem kotičku bo od15:00 – 17:30.Najmlajši se bodo razveselilipobarvank in balonov. Prijazne animatorke bodo poskrbele zavesoljske poslikave obraza ter ustvarjalne delavnice.

Cene in Pika na počitniški turneji

Cene in Pika, zabavni maskoti, bosta med počitnicami za dobro voljo skrbela v Cineplexx kinih. V soboto, 27. oktobra bosta obiskalaCeljein se popoldan z otroci zabavala na Družinskem dnevu. Nato pa nadaljujeta turnejo po ostalih krajih.

V času počitnic ne zamudite zabavnega druženja s Cenetom in Piko v Cineplexx kinih

Sobota, 27. oktober,Celje(15:30 – 18:00)

Nedelja, 28. oktober,Koper(15:30 – 18:00)

Torek, 30. oktober,Kranj(15:30 – 18:00)

Sreda, 31. oktober,Maribor(15:30 – 18:00)

Petek, 2. november,MurskaSobota(15:30 – 18:00)

Sobota, 3. november,Novo mesto(15:30 – 18:00)

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile:+386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina.

Foto: Cineplexx

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!