Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Slovenija uspešno nadaljuje partnerstvo z Lufthansa City Centrom

Slovenska turistična organizacija (STO) nadaljuje uspešno partnerstvo v sodelovanju z mednarodno mrežo turističnih agencij Lufthansa City Center (LCC) . Letošnji osrednji letni dogodek združenja je v Frankfurtu potekal med 22. in 24. oktobrom. Slovenija je imela posebno vlogo, saj se je kot glavni partner na zaključnem večernem dogodku včeraj zvečer, 24. oktobra, predstavila z glasbeno animacijo in izbrano kulinariko.

Slovenija uspešno nadaljuje partnerstvo z Lufthansa City Centrom

Slovenska turistična organizacija (STO) nadaljuje uspešno partnerstvo v sodelovanju z mednarodno mrežo turističnih agencijLufthansa City Center(LCC). Letošnji osrednji letni dogodek združenja jev Frankfurtu potekal med 22. in 24. oktobrom. Slovenija je imelaposebno vlogo, saj se je kot glavni partner na zaključnem večernem dogodku včeraj zvečer, 24. oktobra, predstavila z glasbeno animacijo in izbrano kulinariko.

Med 22. in 24. oktobrom je v Frankfurtu potekal letošnji osrednji dogodek "LCC Annual Summit", na katerem so se ponovnosrečali člani iz vsega sveta z namenom utrjevanja poslovnih vezi, spoznavanja novih trendov v turizmu in novih destinacij. Tudi tokrat je imelaSlovenija posebno vlogo, saj seje kot glavni partner na zaključnem večernem dogodku v sredo,24. oktobra, predstavila z glasbeno animacijo in izbrano slovensko kulinariko, prisotnost Slovenije pa je bila poudarjena tudi v drugih sklopih tridnevnega programa poslovnega dogodka.

"Po uspešniorganizaciji generalne skupščine Lufthansa City Center v lanskem letu, ko smo v Sloveniji gostili 450 agentov LCC, nadaljujemo sodelovanje z uglednim združenjem tudi letos. Predstavnikom LCC na letošnjem osrednjem letnem dogodku v Frankfurtu predstavljamo Slovenijo kot gostoljubno, zeleno, aktivno in zdravo destinacijo za petzvezdična doživetja in kot butično gastronomsko regijo. S tem tudi utrjujemo ugled Slovenije kot odlične gostiteljice poslovnih dogodkov.Strategija trajnostne rasti slovenskega turizma poslovni turizem uvršča med ključne produkte slovenskega turizma in vzpodbuja razvoj ponudbe višje dodane vrednost."poudarjamag. Maja Pak, direktorica Slovenske turistične organizacije.

Mag. Karmen Novarlič,vodja sektorja za komuniciranje s poslovnimi javnostmi na STO je povedala:"Partnerstvo z Lufthansa City Center je odlična priložnost za promocijo Slovenije turističnim agentom in organizatorjem potovanj z vsega sveta. Letos smo se udeležencem dogodka predstavili ne samo kot privlačna destinacija za preživljanje prostega časa, temveč tudi kot odlična destinacija za poslovni turizem. Na zaključnem večeru se je Slovenija predstavila skozi zvok in okuse z glasbenim nastopom Nuše Derenda in vrhunsko kulinariko Tomaža Kavčiča, ki je bil nedavno umeščen med 100 najboljših svetovnih kuharskih mojstrov."

UweMüller,generalni direktor LCC je izrazil navdušenje nad Slovenijo in njenim razvojem ter poudaril, da je bilo gostovanje lanske generalne skupščine LCC v Sloveniji prelomnatočka in navdih za nadaljnje sodelovanje s slovenskim turizmom.

Več o sodelovanju STO z LCC najdete v našemmedijskem središču.

Foto: predstavnica STO, mag. Karmen Novarlič indirektor LCC, UweMüller.

mag. Livija Kovač Kostantinovič Vodja korporativnega PR

Dimičeva ulica 13 SI-1000Ljubljana, Slovenija T:+386 (0)1 589 85 65 E:livija.kovac@slovenia.info W:www.slovenia.info

Foto: STO

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!