Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Napovedujemo: Praznik vina v Štanjelu | 8. - 11. november 2018

pošiljamo vam napoved bogatega prihajajočega martinovega dogajanja ob Prazniku vina v Štanjelu, ki bo potekal v okviru Martinovanja na Krasu 2018 na Gradu Štanjel, hkrati pa še informacije o ostalih bližajočih se dogodkih.

Spoštovani,

pošiljamo vam napoved bogatega prihajajočega martinovega dogajanja obPrazniku vina v Štanjelu, ki bo potekal v okviruMartinovanja na Krasu 2018na Gradu Štanjel, hkrati pa še informacije o ostalih bližajočih se dogodkih.

Štiridnevni program martinovanja se bo letos pričelv četrtek,8. novembrain zaključilna martinovo nedeljo,11. novembra 2018. Glavno prizorišče bodo tudi tokrat namenjeno kraškim vinarjem in vrhunskim kraškim vinom ter gostinskim ponudnikom, ki vas bodo prepričali s pristno domačo kulinariko. Predstavili se vam bodo še sirarji, pršutarji in drugi ponudniki suhih mesnin. Osrednja prireditev se bo odvijalav soboto,10. novembra,med 10. in 20. uro, na Gradu Štanjel, ko boob 15. uritudi krajši kulturni program z blagoslovom mošta in podelitvijo priznanj za najboljša mlada vina v sklopu1. ocenjevanja vin na Prazniku vina v Štanjelu.Istočasno Vas vabimo na ostale prihajajočedogodke:•Odprtje razstave Blagovolite sprejeti nebroj pozdravov iz vojnega polja!:danes ob 19. uri v Fabianijevi dvorani na Gradu Štanjel;•Odprtje 8. bienalne razstave otroškega prostorskega oblikovanja: Po Fabianijevih potehinodprtje 5. geografske razstave: Ustvarjalna geografska predstavitev mojega kraja:jutri od 13. ure dalje na Gradu Štanjel;•Gledališka komedija Kaj je videl batler?:jutri ob 18. uri v kulturnem domu v Kobjeglavi;•Komedija Striptiz z Matjažem Javšnikom:jutri ob 20. uri v kulturnem domu v Komnu;•Pohod po sledeh Soške fronte: v nedeljo ob 9. uri v Brestovici pri Komnu.Podrobnejše informacije o vseh prireditvah in pestrem martinovem programu najdete na spletnih stranehwww.stanjel.euinwww.visitkras.info.

Prijazen pozdrav in lep konec tedna.

Urban Grmek Masič

Turistično informacijski center Štanjel

Javni zavod Komenski Kras

Grad Štanjel

Štanjel 1a

6222 Štanjel

T:+386 5 769 00 56

@:tic.stanjel@stanjel.eu

W:www.stanjel.eu

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!