Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

RAZPRODANI ČUKI OBJAVLJAJO DODATEN KONCERT V CANKARJEVEM DOMU

Nova verzija pesmi: Če se od spominov da živet, kjer je harmoniko nadomestila kitara

RAZPRODANI ČUKI

OBJAVLJAJO DODATEN KONCERT V CANKARJEVEM DOMU

11.11. ob 15h in 20h

Nova verzija pesmi: Če se od spominov da živet, kjer je harmoniko nadomestila kitara

Link za download:

http://bit.ly/2Am7o1Y

Da so Čuki zares legende, kot je naslov njihovega jubilejnega koncerta, ki bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma 11. novembra, je že nekaj časa jasno.Topove tudi podatek, da je njihov koncert, ki bo sicer šele čez tri tedne, že popolnoma razprodan. Fantje nam sicer sploh še niso razkrili, kdo vse bodo gostje tega posebnega dogodka, za katerega so v Cankarjevemu domu sporočili, da bi razprodali vsaj še dva koncerta, če bi le bila možnost. In že ko je bilo rečeno, da možnosti ni, se je odprl še en dodaten termin za koncert in sicer 11.11. ob 15h, vstopnice pa so že v prodaji.

Vodja skupine Jože Potrebuješ je ob tem dejal: “Res smo zelo veseli takšnega odziva in čeprav smo vedeli, da bi si lahko izbrali kakšno večjo dvorano, smo vseeno za tako slavnostno prireditev izbrali Cankarjev dom, hram kulture, kjer je nastajala tudi Slovenska država. Glede na eizjemen odziv smo odprli še en dodaten termin za koncert in sicer isti dan ob 15h.” Vsem tistim , ki žal ne bodo prišli do vstopnic za katerega izmed teh koncertov, pa v tolažbo ponujamo podatek, da bo koncert posnela tudi Nacionalna televizija in bo na ogled predvidoma v začetku januarja.

Čuki pa imajo te dni še en razlog za veselje, pesem Če se od spominov da živet, ki so jo izdali 10.10. ob 10. uri in 10 minut je vse od tedaj najbolj priljubljena slovenska pesem. Za svojo so jo vzeli stari in mladi že vse od izdaje videospota pa je na prvem mestu priljubljenosti na Youtubu. Nekaj dni je bila tudi najbolj zaželena pesem tako med slovenskimi kot tujimi video vsebinami. Skupaj s Kvatropirci pa vam dobrih 10 dni po izdaji te uspešnice pošiljajo še verzijo v kateri namesto harmonike igra kitara, kar bo nekaterim poslušalcem, sploh pa radijskim postajam prišlo še kako prav.

AKREDITACIJE ZA KONCERT V CANKARJEVEM DOMU:pr@ekskluzivno.si

Na voljo je tudi nekaj vstopnic za nagradne igre za koncert 11.11. ob 15h, zato me prosim čim prej kontaktirajte, dokler še te ne poidejo!

Za objavo v vašem mediju se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija

www.ekskluzivno.si

051 620 545

Foto: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!