Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST

POTOHODCI: Predstavitev knjige in predavanje Maje Megla: Stres, kuga sodobnega časa

Nova Gorica, 30. 10. 2018

SPOROČILO ZA JAVNOST

POGOVORNI CIKEL

POTOHODCI:

Predstavitev knjige in predavanje Maje Megla:

Stres, kuga sodobnega časa

Sreda, 7. november 2018, ob 19. uri

Mala dvorana Kulturnega doma Nova Gorica

V sredo, 7. novembra 2018, ob 19. uri vabimo v našo malo dvorano na prvo letošnje pogovorno srečanje znotraj cikla Potohodci, kjer bomo gostili Majo Megla, nekdanjo novinarko in urednico pri reviji Mladina ter časniku Delo. Ob predstavitvi svoje knjige Stres, kuga sodobnega časa, bo avtorica spregovorila o tegobi, ki vedno pogosteje pesti sodobnika in njegovo okolje. Po predavanju bo mogoče kupiti avtoričino knjigo po ugodnejši ceni. Vstopnina 3 €, vabljeni!

Vrača se naš pogovorni cikel Potohodci, v katerem o svojih doživetjih spregovorijo raznovrstne zanimive osebnosti, ki ubirajo samosvoje življenjske poti ter tako opogumljajo in navdihujejo naš vsakdanjik. Predstavitve knjig in plemenitih družbenih projektov ter projekcije fotografij in filmov spremljajo pogovori z avtorji, uredniki, režiserji in njihovimi gosti.

V sklopu novembrskih Potohodcev bomo sredin večer preživeli v družbi Maje Megla, nekdanje novinarke in urednice pri reviji Mladina ter časniku Delo, ki nam bo skozi osebno izkušnjo ter na podlagi znanstveno podprtih znanstvenih izsledkov razumljivo pojasnila slabo stran stresa, ki nas uničuje v bolezni (izgorelost, fibromialgijo, depresijo, bolečinski sindromi ipd.). Podala bo tudi nekaj nasvetov, kako si pomagati, kje najti moč za spremembe in kako življenjske tegobe zaobrniti v dobro.

Predavanje je iz knjige Stres, kuga sodobnega časa, ki je bila od izida v letošnjem maju v dveh mesecih razprodana in ponatisnjena, v splošnih knjižnicah pa je med peščico slovenskih knjig, za katere so najdaljše čakalne vrste. Knjiga je poljudnoznanstveni priročnik o stresu, bolezenskih posledicah in regeneracijskih tehnikah, ki je napisan v razumljivem, jasnem in vsakomur dostopnem jeziku. Po predavanju bo knjigo mogoče kupiti po ugodnejši ceni.

Vstopnina je 3 €.

Na razpolago ostajamo za morebitne dodatne informacije, akreditacije in fotografije pogovora.

V naprej se vam zahvaljujemo za najavo dogodka v vašem mediju.

Barbara Poša Belingar

koordinator in organizator kulturnih programov

odnosi z javnostmi

Kulturni dom Nova Gorica, Bevkov trg 4, SI-5000 Nova Gorica

T+386 5 335 40 13

M+386 41 775 089

Wwww.kulturnidom-ng.si

Foto: KDNG

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!