Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Degustacija najbolje ocenjenih festivalskih vin - VABILO

organizatorji 21. Slovenskega festivala vin, projekta Lidlov mladi vinar in Ljubljanske vinske poti – Martinovanje v Ljubljani, vas vabimo na skupno druženje s predstavniki medijev, ki bo v sredo, 7. novembra 2018, ob 11. uri v kavarni Lolita (Cankarjevo nabrežje 1) v Ljubljani.

Spoštovani,

organizatorji21. Slovenskega festivala vin, projektaLidlov mladi vinarinLjubljanske vinske poti – Martinovanje v Ljubljani, vas vabimo na skupno druženje s predstavniki medijev, ki bov sredo, 7. novembra 2018, ob 11. urivkavarni Lolita (Cankarjevo nabrežje 1) v Ljubljani.

Na druženju z mediji, kateremu bo slediladegustacija zmagovalnih vinob prigrizkih ChefaMojmira Marka Šiftarjaiz restavracije Evergreen, bomo:

-predstavili podroben program Ljubljanske vinske poti – Martinovanja v Ljubljani;

-predstavili letošnji, 21. Slovenski festival vin;

-razkrili najvišje ocenjena vina festivalskega ocenjevanja;

-razkrili finaliste natečaja Lidlov mladi vinar 2018.

Ljubljanska vinska pot – Martinovanje v Ljubljani –sobota, 10. november, stara Ljubljana

Letos bomo pripravili že 16. Martinovanje v Ljubljani. Na prireditvi se bo, ob bogatem kulturno-umetniškem programu, predstavilo okoli 80 ponudnikov vrhunskega slovenskega vina in odlične kulinarike.Otvoritev Ljubljanske vinske poti bo tradicionalno pred Mestno hišo. Na Martinovanju v Ljubljani bodo obiskovalci lahko spremljali številne kulturno-umetniške predstave, ki jih bodo pripravili nastopajoči iz vse Slovenije.

Več:www.ljubljanskavinskapot.si

21. Slovenski festival vin – četrtek inpetek, 15. in 16. november, Cankarjev dom, Ljubljana

21. Slovenski festival vin bo gostilveč kot 150 vinarjeviz vseh slovenskih vinorodnih dežel in predstavilprek 500 domačih in tujih vin. V okviru festivala bodo potekale tudi strokovno vodene delavnice okušanja vinin nekajtematskih salonov. 21. Slovenski festival vin je del projekta November Gourmet Ljubljana in v letošnjem letu poteka pod častnim pokroviteljstvom ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandre Pivec.

Več:www.slovenskifestivalvin.si

Lidlov mladi vinar

Projekt Lidlov mladi vinar 2018 je namenjen direktnemu odpiranju novih prodajnih kanalov in promociji mladih vinarjev in vinark, ki so že stopili ali pa šele stopajo na (samostojno) vinsko pot, hkrati pa omogoča ohranjanje stikov z enim večjih vinskih trgovcev pri nas – Lidl Slovenija.

Več:www.mladivinar.si

Vašo udeležbo na novinarski konferenci, prosimo, sporočitedo 6. novembrana spodnje kontaktne podatke:

Lara Petkovšek

lara.petkovsek@proevent.si

01 300 32 12

V imenu organizacijskih ekip Slovenskega festivala vin, Ljubljanske vinske poti in projekta Lidlov mladi vinar vas lepo pozdravljam,

Lara Petkovšek

vodja marketinga in odnosov z javnostmi

Proevent d.o.o.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!