Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Socialni demokrati v Izoli s kombinacijo izkušenj in novih idej

Socialni demokrati bomo na novembrskih lokalnih volitvah v Izoli nastopili z listo 21 kandidatov za člane občinskega sveta, z Aleksejem Skokom, ki je hkrati županski kandidat, na prvem mestu. Jutri ob 18. uri bodo vsi kandidati prisotni na odprtju volilne pisarne na Ljubljanski ulici 15.

Socialni demokrati v Izoli s kombinacijo izkušenj in novih idej

Izola, 29.oktober 2018– Socialni demokrati bomo na novembrskih lokalnih volitvah v Izoli nastopili zlisto 21 kandidatov za člane občinskega sveta, z Aleksejem Skokom, ki je hkrati županski kandidat, na prvem mestu. Jutri ob 18. uri bodo vsi kandidati prisotni na odprtju volilne pisarne na Ljubljanski ulici 15.

Na vrhu liste Socialnih demokratov so trije dosedanji občinski svetniki, Aleksej Skok, Romina KraljinValdi Morato, in dva nova obraza,Katja FlegoinValter Jugovac. V nadaljevanju liste pa šeNataša Ružnič, Renato Vouk, Sandra Prašnikar, Edvard Kleva, Zvonka Radojevič, Nino Filipin, Breda Pečan, Lucio Gobbo, Nina Ivančič Šavron, Dušan Moljk, Katarina Morato, Sebastjan Morato, Kristina Zelić, Slobodan Dražič, Damijan Poropat in Igor Križmančič.Po besedah Alekseja Skoka gre zaodlične kandidatke in kandidate, ki enakomerno zastopajo oba spola, starejšo in mlajšo generacijo in tako mesto kot podeželje.

"Med prioritetami ekipe Socialnih demokratov v novem mandatu občinskega sveta bodonov kulturni dom, obnova športne dvorane na Kraški ulici, nov mladinski center, kanalizacija na Šaredu, dnevni center oskrbe starejših, nova stanovanja za mlade, nova prometna ureditev mesta z garažno hišo, novo otroško igrišče v Kortah – in še veliko je tega, kar smo zapisali v naš volilni program, ki je realen in izvedljiv," še dodaja Skok.

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!