Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Izjava za javnost ob predstavitvi kandidatne liste in programa SD Maribor

Danes, 05.11.2018, smo Socialni demokrati Maribor s kandidatko za županjo MOM Alenko Iskra predstavili listo kandidatov za mestni svet MOM in program Socialnih demokratov Maribor za obdobje 2018-2022.

Spoštovani predstavniki medijev!

Danes, 05.11.2018, smo Socialni demokrati Maribor s kandidatko za županjo MOMAlenko Iskrapredstavili listo kandidatov za mestni svet MOM in program Socialnih demokratov Maribor za obdobje 2018-2022.

Gosta in sogovornika sta bila predsednik državnega zbora in predsednik SD,mag. Dejan Židan, ki je izrazil podporo kandidatki za županjo in listi za mestni svet ter vodja strateškega sveta SD in bivši župan Maribora,mag. Boris Sovič, ki je podal nekaj ključnih iztočnic za razvoj mesta Maribor v prihodnje.

Predsednik SD, mag. Dejan Židan, je med drugim povedal: "Maribor, ki ima potencial biti eno najbolj uspešnih mest, stoji na mestu. V Mariboru se premalo govori o uspehih, pač pa predvsem o zamujenih priložnostih, neizpolnjenih obljubah in nečednih stvareh, ki so povezane z mestom in tistimi, ki ga vodijo. Zaradi meščank in meščanov se moratospremeniti in nadaljevati, kjer je mesto nekoč že bilo, ko je imela SD v njem večjo besedo.""

Listo sestavlja 23 žensk in 22 moških. Povprečna starost v ospredju liste (od 1 do 15) je 40 let. Kandidatke in kandidati na listi prihajajo iz vseh MČ in KS. Na listi je kandidat z doktoratom, 6 magistric in magistrov, 24 univ. in dipl. inž., 2 študentki. Listo zastopajo raznoliki kadri, vse od pravnikov, profesorjev, direktorjev, mag. znanosti, zgodovinarja, zdravstvenega tehnika do strojevodje. Na listi pa imamo tudi 13 upokojencev.

Lep pozdrav,

Matevž Jus

Stiki z javnostjo v času kampanje

Urša Gomboc

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!