Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Frankfurt po Frankfurtu

Na 32. prodajni razstavi tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu, ki bo od 12. do 17. novembra 2018 v knjigarni Konzorcij, bodo razstavljene najboljše tuje knjige iz preteklega leta. Vodilo letošnje razstave je "vzgoja v knjigah in vsakdanjem življenju",

12.−17.november 2018

Na32. prodajni razstavi tujih knjig Frankfurt po Frankfurtu, ki bood 12. do 17. novembra 2018 v knjigarni Konzorcij, bodo razstavljene najboljše tuje knjige iz preteklega leta. Vodilo letošnje razstave je "vzgoja v knjigah in vsakdanjem življenju",zato v središče postavljamo knjige, ki pomagajo k boljši vzgoji tako staršem kot učiteljem in vzgojiteljem.

Vabimo vas na odprtje razstave FRANKFURT PO FRANKFURTU, ki bovponedeljek, 12. novembra 2018, ob 10. uriv knjigarni Konzorcij na Slovenski 29 v Ljubljani.Lepo vabljeni tudi nadogodke, ki bodo v okviru Frankfurta po Frankfurtu potekali v Pavčkovi dvorani v poslovni stavbi Mladinske knjige na Slovenski 29 v Ljubljani.

Torek, 13. 11., ob 18. uriKAKO Z IGRO SPODBUJATI MISELNI RAZVOJ OTROKAPogovor z dr.Rankom Rajovićem, specialistom interne medicine, magistrom nevrofiziologije in od leta 2003 članom odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa.Sreda, 14. 11., ob 18. uriOKROGLA MIZA ŠOLA KOT ZRCALO DRUŽBEKaj lahko naredimo starši in kaj lahko prispeva šolaGostje okrogle mize bodo dr.Zdenka Zalokar Divjak, psihologinja in logoterapevtka, dr.Kristijan Lešnik Musek, psiholog in predavatelj,Melita Demšar Kordeš, ravnateljica Inštituta montessori,Marjan Gorup, ravnatelj OŠ Prežihovega Voranca, dr.Klemen Lah, predavatelj in profesor na waldorfski srednji šoli, avtor učnih gradiv za slovenščino, ki bo pogovor tudi vodil.Četrtek, 15. 11., ob 18. uriPOMEN PISANJA IN BRANJAZ gostjama, doc. dr.Tino Bregant, specialistko pediatrije ter fizikalne in rehabilitacijske medicine, in dr.Sonjo Pečjak, psihologinjo, redno profesorico za pedagoško psihologijo, se bo pogovarjalaRenata Dacinger, urednica oddaje Ugriznimo znanost na RTV SLO.

Vstop je prost.Lepo vabljeni!

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!