Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Več kot 25.000 kupcev odloča o zmagi Spletnih trgovcev leta 2018!

Razkrivamo letošnje finaliste tekmovanja Spletni trgovec leta 2018, ki vas bodo prepričali, da imamo v Sloveniji res izjemne spletne trgovce.

Pozdravljeni,

razkrivamo letošnjefinalistetekmovanjaSpletni trgovec leta 2018, ki vas bodo prepričali, da imamo v Sloveniji res izjemne spletne trgovce. Ob enem pa vas vabim, da se udeležiterazglasitvezmagovalcevna 7. Ecommerce Day 2018 dogodku, ki bo14. novembravLjubljani.

Za vas bo dogodek priložnost, da:

prvi poročateo tem,katera spletna trgovinaje po mnenju kupcevnajboljša v Sloveniji, intervjuvate zmagovalce in pripraviteekskluzivno vsebino za vaš medij,na enem mestu najdetevečsogovornikovna temo gospodarstva, (mednarodne) prodaje na spletu, ecommerce trendov, oglaševanja in marketinga, razvoja novih poslovnih modelov, varnosti nakupovanja na spletu, spletnega plačevanja, izzivov dostave in podprtost poslovanja z umetno inteligenco.Pri temprihranite čas, saj vas bomo pri iskanju sogovornikov usmerili v pravo smer.pridobitenove kontakteinnavdih za zgodbe.

https://ecommerceday.smind.si/#program

Vašo udeležbo mi prosim najavite z odgovorom natoelektronsko sporočilo. V vsakem primeru sem vam na voljo za povezavo s sogovorniki in dodatne informacije.

Tel. 070 855 858

Veselim se vaše družbe!

Z lepimi pozdravi,

Sanja Gorjan

PR & MARKETING SPECIALIST

MOBILE+386 (0)590 993 93E-MAILsanja.gorjan@ceneje.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!