Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

The Body Shop od danes naprej tudi v Europarku

V mariborskem Europarku je danes svoja vrata odprla težko pričakovana prodajalna The Body Shop. Predvsem obiskovalke so že nestrpno odštevale dneve do odprtja prodajalne s priznanimi etičnimi in trajnostno ustvarjenimi kozmetičnimi izdelki, ki so namenjeni negovanju, sproščanju in razvajanju.

V mariborskem Europarku je danes svoja vrata odprla težko pričakovana prodajalnaThe Body Shop. Predvsem obiskovalke so že nestrpno odštevale dneve do odprtja prodajalne s priznanimi etičnimi in trajnostno ustvarjenimi kozmetičnimi izdelki, ki so namenjeni negovanju, sproščanju in razvajanju.

Etično in trajnostno ustvarjeni izdelki

Etično in trajnostno ustvarjeni kozmetični izdelki The Body Shop niso preizkušeni na živalih in so obogateni s sestavinami iz pravičnega trgovanja. V 100 % vegetarijanskih izdelkih gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije. The Body Shop je podjetje z miselnostjo, da je lahko posel sredstvo za ustvarjanje dobrega, in verjame v lepoto, ki izhaja iz srca.

Dodaten navdih v prihajajočih prazničnih dneh

Simona Mandl, Europarkova center managerka, je ob odprtju povedala: "Vesela sem, da smo The Body Shop pripeljali v Europark in na ta način uresničili željo marsikaterega našega obiskovalca oziroma predvsem obiskovalke. Izdelki, ki jih ponujajo, so v skladu z najnovejšimi svetovnimi trendi ter poskrbijo za kakovostno nego kože, sproščanje in razvajanje.Nova prodajalna se je odprla ravno ob pravem času, saj sem prepričana, da bo v prihajajočem prazničnem obdobju poskrbela za dodaten navdih ob nakupovanju čudovitih daril za naše najbližje."Nova prodajalna v Europarku prinaša praznično vzdušje s praznično kolekcijo, darilnimi kompleti in drugimi kozmetičnimi izdelki.

Podpis fotografij:

FOTO 1: Vodja prodaje The Body Shop Klara Čevnik in Simona Mandl, center managerka Europarka

FOTO 2: Prodajalna The Body Shop v Europarku

FOTO 3: Današnje odprtje prodajalne The Body Shop v Europarku

FOTO 4: The Body Shop ponuja etične in trajnostno ustvarjene kozmetične izdelke

FOTO 5: Vabljeni po praznična darila v The Body Shop

Avtor fotografij je Bojan Mihalič.

Želim vam lep in uspešen dan,

TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

Foto: Bojan Mihalič

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!