Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Lea Sirk feat. Drill – RECEPT ZA LAJF

Leto 2018 je nedvomno njeno leto! Lea Sirk po uspehih na EMI, Evroviziji in Melodijah morja in sonca izdaja novi single, novo avtorsko pesem in novi videospot. Njena zadnja stvaritev je RECEPT ZA LAJF in v pesmi gosti obalnega reperja, Drill-a.

Ima kdo vsesplošni recept za lajf? Lea odgovarja, da ne: "Recept za lajf je stvar vsakega posameznika in predvsem si mora vsak s svojimi sestavinami znati skuhati mineštro, ki jo bo sam jedel in mu bo konec koncev všeč. Moja je lahko všeč samo meni, za koga drugega nedvomno ne pride v poštev!"

Recept za lajf je Lein tretji single v 2018. EvrovizijskemuHvala, ne, ki ga od meseca maja po koncertih poje celotna Slovenija, je sledilMoj profil, s katerim je zmagala na Festivalu Melodije morja in sonca julija v Portorožu. Za gosta v pesmi, obalnega reperja Drilla, se je odločila, ker lahko "vsak pove svoj recept za življenje in se je rap v takšno pesem tako naravno usedel, da ni bilo dvoma".

Spodaj več info o videu in o avdiu pesmi:Music: Lea SirkLyrics: Lea Sirk/DrillArr: Lea Sirk/Tomy DeClerqueProduction: Tomy DeClerqueVideo production + DOP: MaKo studio (www.mako-studio.si)Camera: Zoran Abram, Matjaž KosmačDirected by: Matjaž KosmačStyling: Maja LazarMakeup, hair, maska: Boštjan KovačRECEPT ZA LAJFlahko dobite na naslednjih povezavah:AUDIO Recept za lajfVIDEO Recept za lajfFOTO Recept za lajf (avtor - Zoran Abram)FOTO OKT 2018 (avtor - Sara Ros)Na YouTube pa si RECEPT ZA LAJF lahkoogledate TUKAJInformacije in kontakt za medije (phonerji, gostovanja):info@leasirk.comEKIPA Lea SirkLeo lahko spremljate naFB/IG/YT

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!