Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

dr. Nina Fokter Dovnik, dr. med.

Spoštovani. Dr. Nina Fokter Dovnik, dr. med., specializantka internistične onkologije, Oddelka za onkologijo UKC Maribor, je konec oktobra na kongresu ESMO (European Society for Medical Oncology) v Münchnu prejela posebno priznanje Evropskega združenja za internistično onkologijo

Spoštovani.

Dr. Nina Fokter Dovnik, dr. med., specializantka internistične onkologije, Oddelka za onkologijo UKC Maribor, je konec oktobra na kongresu ESMO (European Society for Medical Oncology) v Münchnu prejela posebno priznanje Evropskega združenja za internistično onkologijo, saj je na specialističnem izpitu iz internistične onkologije dosegla maksimalno in hkrati najvišje številotočk med 360 kandidati iz vsega sveta. V Sloveniji in Švici je opravljen tovrstni izpit sicer pogoj za opravljanje specializacije na področju internistične onkologije. Vsako leto izpit opravljajo predstavniki vseh držav po svetu, saj visok rezultat velja kot merilo osvojenega znanja navedenega področja na primerljivem mednarodnem nivoju.

V kolikor bi želeli z dr. Nino Fokter Dovnik, dr. med. opraviti pogovor, bo zdravnica dosegljiva v UKC Maribor vpetek,23. 11. 2018. Pisna vprašanja lahko posredujete na elektronski naslovjavnosti@ukc-mb.si.

-> Video izjava:https://we.tl/t-yfX7tC59lU.

-> Povezava:https://www.esmo.org/Career-Development/ESMO-Examination/Best-Exam-Award.

-> Priloga: priznanje ESMO in fotografija iz podelitve.

Želim vam lep dan,

Samo Turk, univ. dipl. ekon.

Sodelavec za odnose z javnostmi

Center za odnose z javnostmi in marketing – COJM

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!