Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

ČAROBNO PRAZNIČNO VZDUŠJE V EUROPARKU

Danes se začenja Europarkov božično-novoletni sejem. Sejem tradicionalno ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, med katerimi bodo obiskovalci zagotovo dobili navdih za obdarovanje.

Danes se začenjaEuroparkov božično-novoletni sejem. Sejem tradicionalno ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, med katerimi bodo obiskovalci zagotovo dobili navdih za obdarovanje. Na stojnicah se bo predstavilo več kot 20 ponudnikov izdelkov, ki so primerni za darila ob prihajajočih prazničnih in drugih priložnostih. Dogajanje bo prav na današnjipetekob 17. uri popestrilo še izdelovanje adventnih venčkov, ki bodo lahko krasili marsikatero praznično mizo, ves dan pa bodo obiskovalci imeli tudi priložnost za nakupovanje z izjemnimi popusti. Črnipetekoz. t. i.Black Fridaynamreč prav danes v Europarku, v katerem se nahaja kar 120 prodajaln in lokalov, vse do 21. ure ponuja dan nepozabnih akcij in izjemnih popustov kar do -30 %. Seznam vseh ugodnosti je na voljotukaj.

Silvestrski poljub Europarka z Alfijem Nipičem

Otvoritev božično-novoletnega sejma in Črnipeteksta le začetek čarobnega prazničnega dogajanja v Europarku. Prihodnjitorek, 27. novembra, ob 17. uri v mariborsko nakupovalno središče namreč prihaja sam Alfi Nipič. Z venčkom svojih najimenitnejših melodij bo na osrednjem prireditvenem prostoru zagotovo pobožal prav vsako vsaj malo romantično dušo. Vsekakor ne bo manjkala niti njegova zimzelena "Ko pride polnoč, ko gorijo le še sveče, spet te poljubim, voščim ti velikosreče," ki bo poskrbela za piko na i čarobnega prazničnega vzdušja.

Čarobni december

Decembra v Europarku obiskovalce čaka še brezplačno fotografiranje pred pravljično deželo, praznična vožnja z vlakcem, brezplačno zavijanje daril, prihod vseh treh dobrih mož in še marsikaj drugega. Miklavž bo vtorek, 4. decembra, najmlajše razveselil s praznično zgodbo, ki bo segla v srce. Tudi Božiček bo sredi decembra poskrbel za dodatno popestritev prazničnega vzdušja, ko bo najmlajše osrečil z glasbenim živ-žavom in nastopom Damjane Golavšek. Tik pred koncem leta pa bo mariborsko nakupovalno središče obiskal še dedek Mraz. Pred njegovim prihodom si bodo obiskovalci na osrednjem prireditvenem prostoru lahko ogledali predstavo Babica Zima gre na jug. Seveda bodo vsi trije dobri možje otroke razveselili z darili, vsi obiskovalci pa se bodo lahko z decembrskimi možmi tudi fotografirali.

Več informacij o prazničnem dogajanju v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je na voljo naEuroparkovi spletni strani.

Podpis fotografij:

FOTO 1: Doživite čarobno praznično vzdušje v Europarku

FOTO 2: Alfi Nipič bo pobožal prav vsako vsaj malo romantično dušo

Želim vam lep in uspešen dan,

Tjaša

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!