Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

Vabilo medijem

GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninaimi je pripravila zaključke 29. posveta Poslovanje z nepremičninami, ki povzemajo stališča razpravljavcev o aktualni stanovanjski, nepremičninski problematiki, najemninski politiki, novi gradbeni zakonodaji ter davčnih in drugih bremenih nepremičnin.

Vabilo medijem V naslednjem tednu napovedujemo: 28. november ob 10. uri: GZS, dvorana A PortorožpoPortorožu - predstavitev zaključkov 29. posveta Poslovanje z nepremičninami GZS-Zbornica za poslovanje z nepremičninaimi je pripravila zaključke 29. posveta Poslovanje z nepremičninami, ki povzemajo stališča razpravljavcev o aktualni stanovanjski, nepremičninski problematiki, najemninski politiki, novi gradbeni zakonodaji ter davčnih in drugih bremenih nepremičnin. Hkrati so oblikovali številne predloge za izboljšanje poslovnega okolja in razmer na stanovanjskem področju, ter na pristojna ministrstva nalovili številne pripombe za ureditev pravnega reda na tem področju. Po predstavitvi zaključkov pričakujejo tudi odziv predstavnikov Ministrstva za okolje in prostor RS in Ministrstva za finance RS.Več 28. november ob 16. uri: Kongresni center Brdo pri Kranju VRH SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA Tema: Formula uspeha za poslovno odličnost Udeležence bo na dogodku, ki ga organiziramo v sodelovanju s Predstavništvom Evropske komisije v Sloveniji, nagovorilManfred Bergmann, direktor pristojen za Slovenijo, generalni direktorat za ekonomske in finančne zadeve (DG ECFIN), Evropska komisija. V svojem prispevku se bo osredotočil nato, kje Slovenija stoji danes in na izzive, ki bodo zagotovili dinamično in trajnostno rast v prihodnje. Svojo udeležbo so potrdili minister za gospodarski razvoj in tehnologijoZdravko Počivalšek, minister za finance dr.Andrej Bertoncelj, ministrica za infrastrukturoAlenka Bratušek, minister za okolje in prostorJure Lebenin minister za javno upravoRudi Medved.Več 29. november ob 16.30 uri DAN ODPRTIH VRAT SLOVENSKEGA GOSPODARSTVA ZA MLADINO IN STARŠE Prijavljena podjetja bodo na stežaj odprla svoja vrata šolarjem in njihovim staršem, da jih obiščejo in v realnem delovnem okolju spoznajo različne poklicne možnosti. Na ta način skušajo šolajoči mladini vsaj nekoliko olajšati odločitev glede izbire poklica ter jim dati dobro popotnico pri njihovih nadaljnjih kariernih usmeritvah.Več 30. november ob 12.30 uri: GZS, dvorana A Obisk vhodne delegacije iz BiH - Republika Srpska V sodelovanju s "Privredno komoro Republike Srpske" organiziramo poslovno-informativno konferenco na temo poslovnih in investicijskih priložnosti v BiH - Republika Srpska. Pogoje in priložnosti za investiranje in poslovno sodelovanje z Republiko Srpsko bodo predstavili predstavniki lokalnih investicijskih agencij, občin in podjetniki.Več Vljudno vabljeni!

Mag. Tajda Pelicon Vodja za strateško komuniciranje

Gospodarska zbornica Slovenije Služba za strateško komuniciranje in marketing Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana t:01 5898 136m:041 397 194 e:tajda.pelicon@gzs.siw:www.gzs.si

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!