Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

NA TROMEJI V RATEČAH ODPRLI PRENOVLJENO MLINOTESTOVO TRGOVINO

TRGOVINA ZA DOMAČINE, TURISTE IN PLANIŠKE NAVDUŠENCE

NA TROMEJI V RATEČAH ODPRLI PRENOVLJENO MLINOTESTOVO TRGOVINO

TRGOVINA ZA DOMAČINE, TURISTE IN PLANIŠKE NAVDUŠENCE

Rateče, 23.november 2018‒V Ratečah, kraju na tromeji Slovenije, Avstrije in Italije, bodo v prihodnje kupci kupovali v prenovljeni Mlinotestovi trgovini. Osvežena in bolj prijazna podoba je seveda za vse dobrodošla, še bolj pa je pomembna ponudba, na voljo bo vse, kar je bilo na policah že pred prenovo, a še veliko več.Trgovina bo tudi v prihodnje Mercatorjeva franšiza, kar pomeni, da bodo kupci lahko še naprej uporabljali kartico Pika. Tudi sicer bodo deležni ugodnosti, kot so jih bili do sedaj, ponudba pa bo razširjena s proizvodi, ki jih ponuja Mlinotestova mreža maloprodaje: poleg svežega kruha iz Mlinotestove pekarne v Ajdovščini bo kupce privabljala tudi dopeka z dišečimi rogljički ter odličnim svežim in hrustljavim pekovskim pecivom Mlinotestove proizvodnje. V prenovljeni prodajalni bo izboljšana ponudba sadja in zelenjave, zamrznjenega programa ter mlečnega programa in mesnih izdelkov, nikakor pa ne gre prezreti tudi Mlinotestovega slaščičarskega programa in med kupci vse bolj priljubljenih svežih testenin.

Prvenstveno je trgovina seveda namenjena domačinom, ki jim bo omogočala vsakodnevno oskrbo z najpomembnejšimi življenjskimi artikli blizu doma. Zagotovo pa bo tudi v prihodnje pritegnila kupce iz bližnje Italije in Avstrije, še posebej pa turiste, ki jih v teh krajih ni malo, saj so Ratečeznane kot izhodišče za planinske izlete v Julijce in Karavanke, za kolesarjenje v Zgornjesavski dolini, priljubljen tek na smučeh, tu je vsem znana Planicas svojim nordijskim centrom in obiski smučarskih skokov ter poletov. Vas Rateče, ki je sicer del občine Kranjska Gora, si zelo prizadeva za dobrobit domačinov in hkrati oskrbo turistov in ker se zelo dobro zavedajo pomena trgovske ponudbe, je k prenovi trgovine pristopila tudi krajevna skupnost. Trgovina bo od delavnikih odprta od 7.30 do 19. ure, ob sobotah od 7.30 do 15. ure in ob nedeljah od 8. do 12. ure.

Mlinotest daje svoji maloprodajni mreži velik poudarek, ima preko 60 sicer manjših, vendar dobro urejenih trgovin, v katerih s pestro ponudbo, svežim kruhom in pekovskim pecivom pa tudi mnogimi drugimi artikli oskrbuje kraje, v katerih večje trgovine ne vidijo interesa.

Dodatne informacije: Mlinotest d. d.,05 36 44 500,info@mlinotest.si

Foto: Mlinotest

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!