Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

PO IDEJE ZA OBDAROVANJE V PRAZNIČNO ODET EUROPARK

December že trka na vrata in z njim zadnji ter najbolj prazničen mesec v letu. Praznično vzdušje pa je že napolnilo mariborski Europark. Pretekli torek je za pravo praznovanje s svojim silvestrskim poljubom poskrbel sam Alfi Nipič.

PO IDEJE ZA OBDAROVANJE V PRAZNIČNO ODET EUROPARK

December že trka na vrata in z njim zadnji ter najbolj prazničen mesec v letu. Praznično vzdušje pa je že napolnilo mariborski Europark. Preteklitorekje za pravo praznovanje s svojim silvestrskim poljubom poskrbel sam Alfi Nipič. Obiskovalci so uživali v venčku njegovih zimzelenih, marsikoga so zasrbele pete in se je z veseljem zavrtel z izbrancem oziroma izbranko. Praznično vzdušje, ki bo obiskovalce razveseljevalo vse do konca decembra, bodo v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije tudi v nadaljevanju popestrili s številnimi dogodki, s katerimi bo nakupovanje še bolj prijetno.

Po ideje za obdarovanje

December je čas, ko pogosteje kot običajno pomislimo na vse, ki so nam blizu. Je čas, ko želimo najbližjim izpolniti želje ter jim z izbiro darila pričarati nasmeh na obraz. Tako v prodajalnah kot tudi na Europarkovem božično-novoletnem sejmu, ki ponuja raznolike izdelke butičnih proizvajalcev, bodo obiskovalci dobili številne ideje za nepozabna darila. Ker so darila še bolj čarobna, če so lepo zavita, bodo v Europarku med 7. in 24. decembrom poskrbeli za brezplačno zavijanje daril. Svoje najdražje pa seveda lahko prav tako razveselite z darilnimi boni Desetak, s katerimi si bodo lahko izpolnili tudi tiste, še tako skrite želje. Z namenom, da bi imeli obiskovalci čim več časa za nakupovanje primernih daril, so v Europarku tudi podaljšali nedeljski odpiralni čas do konca leta, in sicer so njihova vrata sedaj ob nedeljah odprta vse do 17. ure, medtem ko bodo obiskovalci vponedeljek, 24. in 31. decembra, lahko z nakupi začeli že ob 8. uri.

Nepozabno praznično dogajanje za vso družino

Med 3. in 9. decembrom obiskovalce Europarka čaka brezplačno fotografiranje pred pravljično deželo. Profesionalni fotograf bo nepozabne trenutke ujel v čarobno fotografijo, ki bo še dolgo spominjala na praznično vzdušje. Najmlajši se bodo vse od srede, 5. decembra, do zadnjega decembrskega dne lahko odpravili na vožnjo s prazničnim vlakcem. Seveda bodo Europark obiskali tudi vsi trije dobri možje. Miklavž bo vtorek, 4. decembra, z začetkom ob 17.30 na zgornjem parkirišču najmlajše razveselil s praznično zgodbo, ki bo segla v srce, ter jih obdaril s sladkimi darilci. Božiček bo vpetek, 14. decembra, poskrbel za dodatno popestritev prazničnega vzdušja, ko bo najmlajše osrečil z glasbenim živ-žavom in nastopom Damjane Golavšek. Tik pred koncem leta, 28. decembra, pa bo mariborsko nakupovalno središče obiskal še dedek Mraz. Pred njegovim prihodom si bodo obiskovalci na osrednjem prireditvenem prostoru lahko ogledali predstavo Babica Zima gre na jug. Obiskovalci pa se bodo lahko z vsemi tremi dobrimi možmi tudi fotografirali.

Več informacij o prazničnem dogajanju v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije je na voljo naEuroparkovi spletni strani, kjer so navedene tudi ure prazničnega dogajanja.

Podpis fotografij:

FOTO 1: Silvestrski poljub Europarka z Alfijem Nipičem

FOTO 2: Alfi Nipič je s svojimi zimzelenimi melodijami poskrbel za nepozabno praznično popoldne v Europarku

FOTO 3: Prepustite se čarobnemu prazničnemu vzdušju v Europarku

Avtor fotografij je Bojan Mihalič.

Želim vam lep in uspešen dan,

Tjaša

MAG. TJAŠA TONI SKUBIC

svetovalka

GSM:+386 40 512 880

Email:tjasa.toni-skubic@ippr.si

IPPR

agencija za komuniciranje / PR agency

Mesarska c. 22, 1000 Ljubljana

pisarna / office: Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

http://www.ippr.si

Foto: Bojan Mihalič

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!