Sporočila za javnost

Nazaj na sporočila za javnost

"BOŽIČKOVA POŠTA" in delovni čas pošt pred prazniki

Pošta Slovenije še posebej v tem predprazničnem času spodbuja k pisanju tudi najmlajše. Ponovno jezaživela "BOŽIČKOVA POŠTA" in Božiček že nestrpno pričakuje pisma otrok. Pošte bodo pred praznikoma poslovale po sobotnem delovnem času, pošte, ki so ob sobotah zaprte, pa bodo ta dva dneva poslovale od 9. do 11. ure.

"BOŽIČKOVA POŠTA" in delovni čas pošt pred prazniki

MARIBOR,4.december 2018–Pošta Slovenije še posebej v tem predprazničnem času spodbuja k pisanju tudi najmlajše. Ponovno jezaživela "BOŽIČKOVA POŠTA" inBožiček že nestrpno pričakuje pismaotrok. Pošte bodo pred praznikoma poslovale po sobotnem delovnem času, pošte, ki so ob sobotah zaprte, pa bodo ta dva dneva poslovale od 9. do 11. ure.

"BOŽIČKOVA POŠTA"

Tudi letos lahko otroci pišejo Božičku, kamor prihaja iz leta v leto več risbic in pisem. Pišejo mu lahko posamezniki ali skupine otrok iz vrtcev in šol. "BOŽIČKOVA POŠTA", ki so jo v Pošti Slovenije uvedli leta 2010, vsako leto v pisanju in dobrih željah povezuje otroke iz vse Slovenije. Lani je Božiček prejel več kot20.000pisem in risbic otrok. Letos Božiček spodbuja idejo o dobrih delih in otrokom prilaga simbolično darilo. S pomočjo prijatelja Poštarja Pavlija bo vsem otrokom ponovno odgovoril.

Otroci lahko pišejo Božičku do17. decembra 2018na naslov: BOŽIČEK, Za pravljičnimi vrati Poštarja Pavlija 7, 2002 Maribor.

Delovni časi pošt 24. in 31. decembra 2018

Vponedeljek,24. decembra 2018in vponedeljek,31. decembra 2018,bodo pošte poslovale po sobotnemdelovnem času. Pošte, ki so ob sobotah zaprte,pa bodo 24.in 31. decembraposlovaleod 9. do 11. ure.

Pošta Slovenije

Služba korporativnega komuniciranja

Foto:

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!